Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Real Madrid Abja fc nõmme linnameeskond
Rünne3 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
17% Spel op eigen helft 83%
40 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 18.8
formidable Schieten weak
adequate Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Zalmas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jacarandá, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jacarandá probeert naar een medespeler te passen. Sobkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobkowicz schiet op doel. Tsopp-Pagan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - fc nõmme linnameeskond 1:0

6e minuut.
Werbiński is nu in balbezit. Werbiński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mannermaa de bal. Sobkowicz rent richting de bal. Sobkowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Mannermaa met een harde bal richting middenveld. Zalmas kopt de bal weg. Sobkowicz rent richting de bal. Jacarandá rent richting de bal. Jacarandá haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kiib rent richting de bal. Viilukas verovert de bal door een tackle van achteren. Viilukas passt de bal in één keer door. Jacarandá is nu in balbezit. Jacarandá draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Álvarez Figaredo speelt de bal door. Werbiński met een sublieme pass. Jacarandá rent richting de bal. Jacarandá draait met de bal, schiet en ... Tsopp-Pagan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - fc nõmme linnameeskond 2:0

22e minuut.
Werbiński rent richting de bal. Werbiński passt de bal in één keer door. Viilukas controleert de bal met de borst. Viilukas geeft een lange en hoge pass. Jacarandá krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Mannermaa met een harde bal richting middenveld. Álvarez Figaredo kopt de bal weg. Kiib heeft problemen om de bal te vangen. Jacarandá rent richting de bal. Jacarandá haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Daar is Werbiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Werbiński passt de bal zonder na te denken. Jacarandá is nu in balbezit. Jacarandá schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mannermaa de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - fc nõmme linnameeskond 3:0

26e minuut.
Tsopp-Pagan speelt de bal door. Knobel kopt de bal weg. Sobkowicz is nu in balbezit. Werbiński is nu in balbezit. Werbiński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - fc nõmme linnameeskond 4:0

31e minuut.
Álvarez Figaredo geeft de bal voor. Daar is Jacarandá, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mannermaa is nu in balbezit. Sobkowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Sobkowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - fc nõmme linnameeskond 5:0

31e minuut.
Onton probeert naar een medespeler te passen. Jaanimägi heeft problemen om de bal te vangen. Jacarandá onderschept slim de pass. Jacarandá schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Zalmas is nu in balbezit. Zalmas passt de bal zonder na te denken. Daar is Jacarandá, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jacarandá schiet op doel. Tsopp-Pagan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - fc nõmme linnameeskond 6:0

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Álvarez Figaredo met de inworp. Lovrits bereikt de bal nog maar net als eerste. Werbiński onderschept slim de pass. Werbiński geeft de bal voor. Tsopp-Pagan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Mannermaa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Viilukas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Werbiński is nu in balbezit. Werbiński geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Vahmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Werbiński onderschept slim de pass. Werbiński passt de bal met de wreef. Jacarandá rent richting de bal. Jacarandá schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - fc nõmme linnameeskond 7:0

44e minuut.
Álvarez Figaredo probeert naar een medespeler te passen. Zalmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalmas passt de bal zonder na te denken. Werbiński is nu in balbezit. Werbiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jacarandá bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacarandá schiet op doel. Tsopp-Pagan probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Mannermaa de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - fc nõmme linnameeskond 8:0

45e minuut.
Jacarandá bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobkowicz rent richting de bal. Lovrits legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sobkowicz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Werbiński neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - fc nõmme linnameeskond 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Real Madrid Abja 21%, fc nõmme linnameeskond 79%.
FC Real Madrid Abja - fc nõmme linnameeskond 9:0

48e minuut.
Sobkowicz is nu in balbezit. Sobkowicz passt de bal zonder na te denken. Werbiński is nu in balbezit. Werbiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - fc nõmme linnameeskond 10:0

50e minuut.
Knobel kopt de bal weg. Jacarandá probeert naar een medespeler te passen. Sobkowicz is nu in balbezit. Werbiński rent richting de bal. Werbiński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Sobkowicz geeft een lange en hoge pass. Post bereikt de bal nog maar net als eerste. Werbiński verovert de bal door een tackle van achteren. Jacarandá heeft problemen om de bal te vangen. Jacarandá schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - fc nõmme linnameeskond 11:0

52e minuut.
Jaanimägi heeft problemen om de bal te vangen. Werbiński onderschept slim de pass. Werbiński passt de bal in één keer door. Jacarandá bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacarandá haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Viilukas is nu in balbezit. Viilukas geeft een hoge lob. Jacarandá kopt de bal weg. Sobkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobkowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Doeltrap. Tsopp-Pagan trapt de bal weg. Knobel kopt de bal weg. Jacarandá is nu in balbezit. Jacarandá draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Viilukas met een sublieme pass. Jacarandá bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacarandá passt de bal zonder na te denken. Sobkowicz rent richting de bal. Sobkowicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Tsopp-Pagan trapt de bal weg van het doel. Knobel kopt de bal weg. Post bereikt de bal nog maar net als eerste. Werbiński onderschept slim de pass. Werbiński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Tsopp-Pagan probeert wanhopig de bal te grijpen. Sobkowicz probeert de bal aan de voet te houden. Jacarandá bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - fc nõmme linnameeskond 12:0

60e minuut.
Post rent richting de bal. Sobkowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Sobkowicz passt de bal met de wreef. Werbiński rent richting de bal. Werbiński haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Vahmann rent richting de bal. Vahmann geeft de bal voor. Padrón geeft een lange en hoge pass. Jacarandá is nu in balbezit. Jacarandá draait met de bal, schiet en ... Tsopp-Pagan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - fc nõmme linnameeskond 13:0

63e minuut.
Post geeft de bal voor. Inworp. Álvarez Figaredo met een snelle inworp. Werbiński rent richting de bal. Werbiński geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Post rent richting de bal. Werbiński onderschept slim de pass. Jacarandá is nu in balbezit. Werbiński rent richting de bal. Werbiński haalt uit met een fantastische trap. Tsopp-Pagan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jacarandá rent richting de bal. Jacarandá haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - fc nõmme linnameeskond 14:0

72e minuut.
Kahar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Padrón met een snelle inworp. Zalmas rent richting de bal. Zalmas probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Knobel verovert de bal door een tackle van achteren. Knobel probeert naar een medespeler te passen. Viilukas geeft de bal voor. Jacarandá krijgt zijn hoofd ertegen. Tsopp-Pagan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - fc nõmme linnameeskond 15:0

80e minuut.
Na een snelle pass probeert Sobkowicz de bal onder controle te krijgen. Werbiński is nu in balbezit. Werbiński passt de bal met de wreef. Jacarandá bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacarandá haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - fc nõmme linnameeskond 16:0

81e minuut.
Lovrits is nu in balbezit. Lovrits met een sublieme pass. Álvarez Figaredo is nu in balbezit. Álvarez Figaredo geeft een lange en hoge pass. Jacarandá heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jacarandá is nu in balbezit. Jacarandá schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - fc nõmme linnameeskond 17:0

83e minuut.
Werbiński geeft een lange en hoge pass. Daar is Jacarandá, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mannermaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobkowicz onderschept slim de pass. Sobkowicz haalt uit met een fantastische trap. Tsopp-Pagan bokst de bal weg. Jacarandá is nu in balbezit. Jacarandá haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Madrid Abja - fc nõmme linnameeskond 18:0

86e minuut.
Klungelig pakt Kiib de bal. Sobkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahar is nu in balbezit. Sobkowicz onderschept slim de pass. Sobkowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Real Madrid Abja 14%, fc nõmme linnameeskond 86%.
FC Real Madrid Abja - fc nõmme linnameeskond 18:0