Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kuninglikud Piraajad FC invest
Normal Tactiek tervitus
38% Balbezit 62%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 45.7
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


14e minuut.
Watral rent richting de bal. Profeti rent richting de bal. Profeti passt de bal met de wreef. Pechar is nu in balbezit. Pechar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Pechar rent richting de bal. Pechar passt de bal zonder na te denken. Profeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Watral rent richting de bal. Watral schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuninglikud Piraajad - FC invest 0:1

18e minuut.
Predoiu onderschept slim de pass. Predoiu probeert naar een medespeler te passen. Pechar probeert de bal aan de voet te houden. Watral bereikt de bal nog maar net als eerste. Watral geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Watral is nu in balbezit. Krusell onderschept slim de pass. Krusell geeft een lange en hoge pass. Tammekivi rent richting de bal. Tammekivi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Watral met een snelle inworp. Klungelig pakt Profeti de bal. Profeti speelt de bal door. Pechar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Predoiu speelt de bal door. Pechar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechar geeft een hoge lob. Profeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Profeti draait met de bal, schiet en ... Lovrits verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Inworp. Watral zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Profeti rent richting de bal. Profeti haalt uit met een fantastische trap. Hint probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuninglikud Piraajad - FC invest 0:2

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Predoiu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Stute onderschept slim de pass. Stute schiet op doel. Lovrits verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuninglikud Piraajad - FC invest 0:3

36e minuut.
Wasil met een sublieme pass. Pechar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechar passt de bal zonder na te denken. Watral is nu in balbezit. Watral geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stute bereikt de bal nog maar net als eerste. Stute schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuninglikud Piraajad - FC invest 0:4

40e minuut.
Krusell met een sublieme pass. Klungelig pakt Saravik de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wasil. Saravik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Saravik neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Koern is nu in balbezit. Predoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Predoiu speelt de bal door. Profeti rent richting de bal. Profeti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuninglikud Piraajad - FC invest 0:5

44e minuut.
Predoiu is nu in balbezit. Predoiu geeft de bal voor. Tamman kopt de bal weg. Stute bereikt de bal nog maar net als eerste. Stute schiet op doel. Paal! Lovrits werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuninglikud Piraajad - FC invest 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuninglikud Piraajad 72%, FC invest 28%.
Kuninglikud Piraajad - FC invest 0:6

47e minuut.
Profeti is nu in balbezit. Profeti passt de bal met de wreef. Stute is nu in balbezit. Stute draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kallas de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Predoiu zal de hoekschop nemen. Krusell bereikt de bal nog maar net als eerste. Profeti verovert de bal door een tackle van achteren. Profeti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Predoiu met een sublieme pass. Pechar rent richting de bal. Pechar met een sublieme pass. Profeti is nu in balbezit. Profeti schiet op doel. Lovrits verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Kallas trapt de bal weg. Pechar kopt de bal weg. Tamman probeert de bal met de borst te controleren. Profeti rent richting de bal. Profeti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Kallas geeft een lange en hoge pass. Predoiu kopt de bal weg. Klungelig pakt Pechar de bal. Stute rent richting de bal. Stute draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Pechar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechar geeft de bal voor. Daar is Pootsmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Watral bereikt de bal nog maar net als eerste. Watral schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Pechar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechar met een sublieme pass. Koern is nu in balbezit. Stute onderschept slim de pass. Stute geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Kallas met een harde bal richting middenveld. Watral kopt de bal weg. Daar is Pootsmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Profeti rent richting de bal. Profeti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Predoiu met de inworp. Pechar geeft de bal voor. Daar is Profeti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Profeti draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuninglikud Piraajad - FC invest 0:7

70e minuut.
Profeti onderschept slim de pass. Watral is nu in balbezit. Watral passt de bal in één keer door. Profeti rent richting de bal. Profeti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Stute passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Profeti de bal. Pechar rent richting de bal. Pechar schiet op doel. Lovrits probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuninglikud Piraajad - FC invest 0:8

75e minuut.
Pechar passt de bal met de wreef. Kallas heeft problemen om de bal te vangen. Stute bereikt de bal nog maar net als eerste. Stute schiet op doel. Lovrits maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuninglikud Piraajad - FC invest 0:9

80e minuut.
Lovrits met een harde bal richting middenveld. Stute bereikt de bal nog maar net als eerste. Stute passt de bal zonder na te denken. Profeti rent richting de bal. Profeti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Daar is Pechar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krusell bereikt de bal nog maar net als eerste. Krusell met een sublieme pass. Stute rent richting de bal. Stute haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuninglikud Piraajad 76%, FC invest 24%.
Kuninglikud Piraajad - FC invest 0:9