Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sonda fc nõmme linnameeskond
3ründajat Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
26% Spel op eigen helft 74%
37 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
40.7 gemiddelde waardering 17.7
incredible Schieten poor
average Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Vilgats is nu in balbezit. Lemetsaar is nu in balbezit. Lemetsaar geeft een lange en hoge pass. Põrk rent richting de bal. Põrk draait met de bal, schiet en ... Koger bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - fc nõmme linnameeskond 1:0

12e minuut.
Lovrits rent richting de bal. Põrk verovert de bal door een tackle van achteren. Põrk passt de bal met de wreef. Lemetsaar rent richting de bal. Lemetsaar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - fc nõmme linnameeskond 2:0

13e minuut.
Mirancea onderschept slim de pass. Mirancea probeert naar een medespeler te passen. Põrk bereikt de bal nog maar net als eerste. Põrk draait met de bal, schiet en ... Koger probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Švarců met een sublieme pass. Konkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Konkel passt de bal met de wreef. Vilgats is nu in balbezit. Vilgats haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Põrk is nu in balbezit. Põrk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - fc nõmme linnameeskond 3:0

27e minuut.
Zelinski is nu in balbezit. Randlane verovert de bal door een tackle van achteren. Randlane geeft een hoge lob. Vilgats bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilgats schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Lemetsaar probeert de bal aan de voet te houden. Lemetsaar probeert naar een medespeler te passen. Vilgats rent richting de bal. Vilgats schiet op doel. Koger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - fc nõmme linnameeskond 4:0

38e minuut.
Švarců geeft een hoge lob. Vilgats kopt de bal weg. Daar is Mannermaa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Põrk is nu in balbezit. Põrk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - fc nõmme linnameeskond 5:0

40e minuut.
Švarců met een sublieme pass. Pedassaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedassaar geeft een hoge lob. Põrk bereikt de bal nog maar net als eerste. Põrk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - fc nõmme linnameeskond 6:0

41e minuut.
Lemetsaar is nu in balbezit. Põrk is nu in balbezit. Põrk haalt uit met een fantastische trap. Post probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - fc nõmme linnameeskond 7:0

45e minuut.
Konkel geeft een hoge lob. Põrk maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Post de bal. Vilgats is nu in balbezit. Vilgats schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - fc nõmme linnameeskond 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sonda 33%, fc nõmme linnameeskond 67%.
Sonda - fc nõmme linnameeskond 8:0

52e minuut.
Larin met een sublieme pass. Vilgats rent richting de bal. Lemetsaar rent richting de bal. Lemetsaar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - fc nõmme linnameeskond 9:0

55e minuut.
Vilgats met een sublieme pass. Post rent richting de bal. Põrk bereikt de bal nog maar net als eerste. Põrk draait met de bal, schiet en ... Koger probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Vilgats geeft een lange en hoge pass. Lemetsaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemetsaar draait met de bal, schiet en ... Post probeert de bal aan de voet te houden. Konkel geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Inworp. Larin met de inworp. Konkel is nu in balbezit. Konkel geeft de bal voor. Põrk springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - fc nõmme linnameeskond 10:0

61e minuut.
Mirancea probeert naar een medespeler te passen. Põrk is nu in balbezit. Põrk passt de bal met de wreef. Lemetsaar is nu in balbezit. Lemetsaar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - fc nõmme linnameeskond 11:0

62e minuut.
Onton heeft problemen om de bal te vangen. Onton probeert naar een medespeler te passen. Lemetsaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Põrk rent richting de bal. Põrk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - fc nõmme linnameeskond 12:0

63e minuut.
Põrk geeft de bal voor. Daar is Kahar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vilgats is nu in balbezit. Vilgats draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - fc nõmme linnameeskond 13:0

65e minuut.
Daar is Kiib, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Põrk rent richting de bal. Daar is Põrk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Põrk schiet op doel. Koger probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - fc nõmme linnameeskond 14:0

68e minuut.
Lovrits controleert de bal met de borst. Lovrits passt de bal met de wreef. Vahmann probeert naar een medespeler te passen. Põrk rent richting de bal. Põrk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Põrk is nu in balbezit. Põrk draait met de bal, schiet en ... Koger probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Švarců probeert de bal aan de voet te houden. Švarců geeft de bal voor. Lemetsaar kopt de bal weg. Põrk rent richting de bal. Põrk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Švarců is nu in balbezit. Lovrits tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Švarců is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Konkel met een snel genomen vrije trap. Põrk krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vilgats rent richting de bal. Vilgats schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - fc nõmme linnameeskond 15:0

84e minuut.
Taali geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Jaanimägi de bal onder controle te krijgen. Lemetsaar rent richting de bal. Klungelig pakt Põrk de bal. Põrk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Mannermaa onderschept slim de pass. Lemetsaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilgats rent richting de bal. Vilgats draait met de bal, schiet en ... Koger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - fc nõmme linnameeskond 16:0

88e minuut.
Vilgats is nu in balbezit. Vilgats met een sublieme pass. Põrk is nu in balbezit. Põrk draait met de bal, schiet en ... Koger werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vilgats probeert de bal met de borst te controleren. Vilgats haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - fc nõmme linnameeskond 17:0

89e minuut.
Vilgats is nu in balbezit. Vilgats passt de bal in één keer door. Lovrits rent richting de bal. Lemetsaar verovert de bal door een tackle van achteren. Lemetsaar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sonda 19%, fc nõmme linnameeskond 81%.
Sonda - fc nõmme linnameeskond 17:0