Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sonda FC Semukapitalism
iduhännad_madal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
22% Spel op eigen helft 78%
34 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
41 gemiddelde waardering 16.7
incredible Schieten poor
good Passen hopeless
average Verdedigen hopeless


2e minuut.
Vilgats passt de bal met de wreef. Tulp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulp passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Põrk de bal. Põrk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Palav maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Vilgats is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - FC Semukapitalism 1:0

7e minuut.
Kövesfalvi controleert de bal met de borst. Kövesfalvi geeft de bal voor. Põrk rent richting de bal. Põrk haalt uit met een fantastische trap. Palav maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - FC Semukapitalism 2:0

8e minuut.
Põrk verovert de bal door een tackle van achteren. Tammsalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Põrk verovert de bal door een tackle van achteren. Põrk geeft een hoge lob. Vilgats krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Klungelig pakt Põrk de bal. Põrk haalt uit met een fantastische trap. Kivisild probeert de bal aan de voet te houden. Lemetsaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemetsaar geeft een lange en hoge pass. Palav kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vilgats rent richting de bal. Vilgats haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - FC Semukapitalism 3:0

13e minuut.
Tulus geeft een lange en hoge pass. Põrk controleert de bal met de borst. Kivisild tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Põrk raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lemetsaar neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Lemetsaar geeft een lange en hoge pass. Põrk bereikt de bal nog maar net als eerste. Põrk geeft een hoge lob. Vilgats rent richting de bal. Vilgats schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - FC Semukapitalism 4:0

23e minuut.
Põrk rent richting de bal. Põrk speelt de bal door. Vilgats rent richting de bal. Vilgats haalt uit met een fantastische trap. Palav werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Lemetsaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemetsaar geeft een lange en hoge pass. Hansulo kopt de bal weg. Põrk is nu in balbezit. Põrk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Lemetsaar passt de bal met de wreef. Tulp is nu in balbezit. Vilgats bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilgats draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - FC Semukapitalism 5:0

27e minuut.
Külm probeert naar een medespeler te passen. Pihlak heeft problemen om de bal te vangen. Külm is nu in balbezit. Vilgats verovert de bal door een tackle van achteren. Vilgats haalt uit met een fantastische trap. Paal! Palav probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Tulus geeft de bal voor. Vilgats kopt de bal weg. Põrk bereikt de bal nog maar net als eerste. Põrk draait met de bal, schiet en ... Palav maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - FC Semukapitalism 6:0

32e minuut.
Põrk is nu in balbezit. Põrk passt de bal met de wreef. Lemetsaar speelt de bal door. Vilgats bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilgats draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kruusimäe heeft problemen om de bal te vangen. Herne is nu in balbezit. Herne geeft de bal voor. Vilgats rent richting de bal. Vilgats draait met de bal, schiet en ... Palav probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Kivisild geeft een lange en hoge pass. Inworp. Herne met een snelle inworp. Põrk is nu in balbezit. Põrk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - FC Semukapitalism 7:0

37e minuut.
Pihlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Põrk rent richting de bal. Põrk passt de bal met de wreef. Vilgats is nu in balbezit. Vilgats schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Hansulo geeft de bal voor. Pihlak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tulp met een sublieme pass. Klungelig pakt Vilgats de bal. Vilgats draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Lemetsaar heeft problemen om de bal te vangen. Lemetsaar passt de bal met de wreef. Hansulo is nu in balbezit. Vilgats onderschept slim de pass. Vilgats haalt uit met een fantastische trap. Palav probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sonda 18%, FC Semukapitalism 82%.
Sonda - FC Semukapitalism 7:0

47e minuut.
Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus met een sublieme pass. Põrk is nu in balbezit. Põrk schiet op doel. Kivisild probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Vilgats onderschept slim de pass. Palav met een sublieme pass. Poll probeert de bal met de borst te controleren. Põrk rent richting de bal. Põrk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - FC Semukapitalism 8:0

60e minuut.
Põrk passt de bal in één keer door. Tulp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulp speelt de bal door. Vilgats rent richting de bal. Vilgats haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Vilgats is nu in balbezit. Hansulo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vilgats. Vilgats krijgt een gele kaart. Lemetsaar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Miaoulis komt het veld opgelopen. Poll met een snel genomen vrije trap. Dvulyat is nu in balbezit. Dvulyat geeft een hoge lob. Vilgats rent richting de bal. Vilgats draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - FC Semukapitalism 9:0

68e minuut.
Vilgats zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tulus is nu in balbezit. Tulus passt de bal in één keer door. Põrk bereikt de bal nog maar net als eerste. Põrk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Tulp is nu in balbezit. Tulp geeft de bal voor. Miaoulis is nu in balbezit. Miaoulis geeft de bal voor. Vilgats krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Tulus probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Põrk de bal. Põrk geeft een hoge lob. Vilgats rent richting de bal. Vilgats haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Tammsalu probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Herne zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miaoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Miaoulis geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Põrk stond buitenspel. Palav maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Miaoulis kan de bal niet met de borst controleren. Miaoulis geeft een hoge lob. Põrk springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sonda 26%, FC Semukapitalism 74%.
Sonda - FC Semukapitalism 9:0