Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Erilised Tulnukad PRIIT
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 16.2
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Vares met een snelle inworp. Klungelig pakt Altraja de bal. Altraja geeft een hoge lob. Maisepp krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Tõnnis de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Erilised Tulnukad - PRIIT 1:0

10e minuut.
Rõivassepp rent richting de bal. Ommen is nu in balbezit. Ommen geeft de bal voor. Šank bereikt de bal nog maar net als eerste. Šank haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ommen is nu in balbezit. Ridali verovert de bal door een tackle van achteren. Ridali met een sublieme pass. Kasepõld is nu in balbezit. Kasepõld haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kasepõld is nu in balbezit. Kasepõld geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tõnnis de bal. Maisepp rent richting de bal. Maisepp haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kasepõld met een sublieme pass. Maisepp rent richting de bal. Randlahe verovert de bal door een tackle van achteren. Kasepõld bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasepõld schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erilised Tulnukad 53%, PRIIT 47%.
Erilised Tulnukad - PRIIT 1:0

48e minuut.
Malsub bereikt de bal nog maar net als eerste. Ridali verovert de bal door een tackle van achteren. Ridali met een sublieme pass. Maisepp rent richting de bal. Maisepp haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Enno met een sublieme pass. Ommen rent richting de bal. Ommen met een sublieme pass. Šank rent richting de bal. Šank schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Kivimurd geeft een lange en hoge pass. Otto bereikt de bal nog maar net als eerste. Vares rent richting de bal. Otto onderschept slim de pass. Otto geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Inworp. Ojamets met de inworp. Šank controleert de bal met de borst. Malsub is nu in balbezit. Malsub draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erilised Tulnukad 58%, PRIIT 42%.
Erilised Tulnukad - PRIIT 1:0