Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PRIIT Erilised Tulnukad
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 14.6
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


11e minuut.
Klungelig pakt Otsason de bal. Vares onderschept slim de pass. Malsub verovert de bal door een tackle van achteren. Malsub draait met de bal, schiet en ... Latte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PRIIT - Erilised Tulnukad 1:0

22e minuut.
Evart rent richting de bal. Kasepõld is nu in balbezit. Ommen rent richting de bal. Kasepõld verovert de bal door een tackle van achteren. Kasepõld geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Tõnnis rent richting de bal. Vahermaa verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Randlahe ... Strafschop! Vahermaa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kasepõld zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Ommen rent richting de bal. Ommen passt de bal in één keer door. Järveots bereikt de bal nog maar net als eerste. Malsub verovert de bal door een tackle van achteren. Malsub haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PRIIT - Erilised Tulnukad 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PRIIT 60%, Erilised Tulnukad 40%.
PRIIT - Erilised Tulnukad 2:0

49e minuut.
Lasn met een sublieme pass. Evart met een sublieme pass. Rõivassepp is nu in balbezit. Otsason onderschept slim de pass. Otsason schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PRIIT - Erilised Tulnukad 3:0

61e minuut.
Evart geeft de bal voor. Malsub is nu in balbezit. Järveots begaat een overtreding. Järveots krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Otto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malsub kan de bal niet met de borst controleren. Malsub passt de bal met de wreef. Otsason bereikt de bal nog maar net als eerste. Otsason haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PRIIT - Erilised Tulnukad 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PRIIT 25%, Erilised Tulnukad 75%.
PRIIT - Erilised Tulnukad 4:0