Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Erilised Tulnukad puiga aps
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 20.1
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen hopeloos


9e minuut.
Latte speelt de bal door. Vahermaa heeft problemen om de bal te vangen. Kõva is nu in balbezit. Kasepõld onderschept slim de pass. Kasepõld schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Leet passt de bal in één keer door. Parmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Parmas geeft een hoge lob. Tegu is nu in balbezit. Tegu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teitelbaum met een snelle inworp. Rooba met een sublieme pass. Parmas rent richting de bal. Parmas haalt uit met een fantastische trap. Latte bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tegu neemt de hoekschop. Kõva speelt de bal door. Rooba rent richting de bal. Rooba haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Erilised Tulnukad - puiga aps 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erilised Tulnukad 54%, puiga aps 46%.
Erilised Tulnukad - puiga aps 0:1

61e minuut.
Kõva probeert naar een medespeler te passen. Salmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Vares tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vares krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Salmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmann probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Järveots de bal. Rooba bereikt de bal nog maar net als eerste. Rooba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Erilised Tulnukad - puiga aps 0:2

66e minuut.
Saarmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarmas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teitelbaum zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rooba geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Tart verovert de bal door een tackle van achteren. Kõva rent richting de bal. Kõva passt de bal met de wreef. Rooba rent richting de bal. Rooba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Kõva probeert naar een medespeler te passen. Järveots rent richting de bal. Rooba begaat een overtreding. Rooba krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Salmann geeft een lange en hoge pass. Inworp. Altraja met een snelle inworp. Daar is Kasepõld, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasepõld geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Rump trapt de bal weg. Teitelbaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Evart tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Evart krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erilised Tulnukad 54%, puiga aps 46%.
Erilised Tulnukad - puiga aps 0:2