Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC SUPER CITYBOYS puiga aps
433 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
16% Spel op eigen helft 84%
44 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 18
uitstekend Schieten slecht
zeer goed Passen zwak
goed Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Inworp. Schoofs met een snelle inworp. Illegems met een sublieme pass. Klungelig pakt Massaroto de bal. Massaroto geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ekodono probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ekodono schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUPER CITYBOYS - puiga aps 1:0

2e minuut.
Parmas passt de bal zonder na te denken. Normann is nu in balbezit. Normann geeft de bal voor. Izquierdo probeert de bal met de borst te controleren. Izquierdo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUPER CITYBOYS - puiga aps 2:0

7e minuut.
Kõva is nu in balbezit. Giesa verovert de bal door een tackle van achteren. Giesa geeft de bal voor. Ekodono is nu in balbezit. Ekodono schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Giesa geeft een hoge lob. Izquierdo rent richting de bal. Izquierdo passt de bal in één keer door. Ekodono bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekodono draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUPER CITYBOYS - puiga aps 3:0

11e minuut.
Nadolsky onderschept slim de pass. Nadolsky passt de bal zonder na te denken. Ekodono is nu in balbezit. Ekodono schiet op doel. Rump probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUPER CITYBOYS - puiga aps 4:0

12e minuut.
Kõva controleert de bal met de borst. Izquierdo is nu in balbezit. Izquierdo passt de bal met de wreef. Daar is Ekodono, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ekodono draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Veismann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekodono verovert de bal door een tackle van achteren. Izquierdo met een sublieme pass. Illegems heeft problemen om de bal te vangen. Illegems haalt uit met een fantastische trap. Rump kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Nadolsky kopt de bal weg. Ekodono bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tart. Ekodono raakt geblesseerd tijdens het duel. Nadolsky komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Massaroto probeert naar een medespeler te passen. Illegems speelt de bal door. Klungelig pakt Ekodono de bal. Ekodono haalt uit met een fantastische trap. Tart probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUPER CITYBOYS - puiga aps 5:0

26e minuut.
Schoofs met de inworp. Leet speelt de bal door. Illegems met een sublieme pass. Ekodono rent richting de bal. Ekodono schiet op doel. Rump kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUPER CITYBOYS - puiga aps 6:0

28e minuut.
Nadolsky met een sublieme pass. Illegems rent richting de bal. Illegems met een sublieme pass. Ekodono rent richting de bal. Ekodono haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Illegems verovert de bal door een tackle van achteren. Illegems heeft problemen om de bal te vangen. Illegems speelt de bal door. Ekodono bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekodono draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUPER CITYBOYS - puiga aps 7:0

32e minuut.
Leet speelt de bal door. Kokla bereikt de bal nog maar net als eerste. Illegems onderschept slim de pass. Illegems geeft een lange en hoge pass. Izquierdo springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Giesa met een snelle inworp. Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izquierdo geeft een lange en hoge pass. Illegems bereikt de bal nog maar net als eerste. Illegems haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Illegems verovert de bal door een tackle van achteren. Illegems speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Nadolsky de bal onder controle te krijgen. Mesa geeft een lange en hoge pass. Ekodono springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ekodono rent richting de bal. Illegems is nu in balbezit. Illegems passt de bal met de wreef. Ekodono rent richting de bal. Ekodono draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUPER CITYBOYS - puiga aps 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SUPER CITYBOYS 17%, puiga aps 83%.
FC SUPER CITYBOYS - puiga aps 8:0

47e minuut.
Illegems onderschept slim de pass. Illegems geeft een lange en hoge pass. Ekodono bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekodono draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Ekodono passt de bal zonder na te denken. Daar is Tart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Izquierdo is nu in balbezit. Izquierdo schiet op doel. Rump probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUPER CITYBOYS - puiga aps 9:0

51e minuut.
Ekodono rent richting de bal. Illegems bereikt de bal nog maar net als eerste. Illegems speelt de bal door. Izquierdo is nu in balbezit. Izquierdo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUPER CITYBOYS - puiga aps 10:0

54e minuut.
Nadolsky geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ekodono de bal. Kõva bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekodono verovert de bal door een tackle van achteren. Ekodono schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUPER CITYBOYS - puiga aps 11:0

56e minuut.
Massaroto speelt de bal door. Daar is Ekodono, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veismann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekodono verovert de bal door een tackle van achteren. Ekodono haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Nadolsky passt de bal in één keer door. Ekodono heeft problemen om de bal te vangen. Ekodono passt de bal met de wreef. Illegems rent richting de bal. Illegems haalt uit met een fantastische trap. Rump kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Illegems is nu in balbezit. Illegems geeft de bal voor. Izquierdo kopt de bal weg. Ekodono heeft problemen om de bal te vangen. Ekodono schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUPER CITYBOYS - puiga aps 12:0

65e minuut.
Nadolsky speelt de bal door. Massaroto geeft een lange en hoge pass. Daar is Tart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ekodono rent richting de bal. Ekodono haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Tart geeft de bal voor. Nadolsky kopt de bal weg. Ekodono bereikt de bal nog maar net als eerste. Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izquierdo draait met de bal, schiet en ... Rump verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Giesa neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ekodono probeert de bal met de borst te controleren.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Nadolsky probeert naar een medespeler te passen. Ekodono bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekodono draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Veismann de bal onder controle te krijgen. Rump probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUPER CITYBOYS - puiga aps 13:0

70e minuut.
Doeltrap. Rump trapt de bal weg van het doel. Nadolsky kopt de bal weg. Daar is Ekodono, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ekodono haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUPER CITYBOYS - puiga aps 14:0

74e minuut.
Illegems rent richting de bal. Illegems geeft een lange en hoge pass. Ekodono bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekodono geeft de bal voor. Izquierdo krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUPER CITYBOYS - puiga aps 15:0

77e minuut.
Rooba bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadolsky onderschept slim de pass. Nadolsky geeft een hoge lob. Ekodono bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekodono draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUPER CITYBOYS - puiga aps 16:0

79e minuut.
Daar is Massaroto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Massaroto passt de bal met de wreef. Illegems is nu in balbezit. Illegems geeft een lange en hoge pass. Ekodono springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Ekodono is nu in balbezit. Illegems rent richting de bal. Illegems passt de bal zonder na te denken. Izquierdo controleert de bal met de borst. Izquierdo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUPER CITYBOYS - puiga aps 17:0

82e minuut.
Massaroto heeft problemen om de bal te vangen. Massaroto geeft de bal voor. Ekodono springt en kopt de bal. Izquierdo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Rump trapt de bal weg. Nadolsky kopt de bal weg. Daar is Izquierdo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ekodono bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekodono haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Nadolsky passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ekodono de bal. Illegems speelt de bal door. Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izquierdo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUPER CITYBOYS - puiga aps 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SUPER CITYBOYS 15%, puiga aps 85%.
FC SUPER CITYBOYS - puiga aps 18:0