Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
egfg FC Arula Lontrused
Normal Tactiek 433*
35% Balbezit 65%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 53
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 51.8
weak Schieten solid
unsatisfactory Passen very good
poor Verdedigen average


1e minuut.
Metsamäe onderschept slim de pass. Campos Cerezo onderschept slim de pass. Campos Cerezo probeert naar een medespeler te passen. Walkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walkowiak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Joelsson rent richting de bal. Joelsson draait met de bal, schiet en ... Tungal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Joelsson is nu in balbezit. Metsamäe legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Joelsson raakt geblesseerd tijdens het duel. Walkowiak kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
egfg - FC Arula Lontrused 0:1

9e minuut.
Printsmann is nu in balbezit. Walkowiak onderschept slim de pass. Walkowiak passt de bal met de wreef. Berger is nu in balbezit. Berger schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Berger rent richting de bal. Maran onderschept slim de pass. Tungal probeert naar een medespeler te passen. Joelsson rent richting de bal. Joelsson haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
egfg - FC Arula Lontrused 0:2

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jiránek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Campos Cerezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos Cerezo geeft een lange en hoge pass. Berger krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Karagiannis verovert de bal door een tackle van achteren. Joelsson rent richting de bal. Joelsson geeft een lange en hoge pass. Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Labarthe passt de bal in één keer door. Joelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Joelsson passt de bal met de wreef. Berger rent richting de bal. Berger draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Printsmann met de inworp. Walkowiak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Põlluäär. Põlluäär krijgt een gele kaart. Walkowiak raakt geblesseerd tijdens het duel. Labarthe zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Berger springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
egfg - FC Arula Lontrused 0:3

16e minuut.
Joelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Põlluäär is nu in balbezit. Berger onderschept slim de pass. Berger haalt uit met een fantastische trap. Tungal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
egfg - FC Arula Lontrused 0:4

20e minuut.
Karagiannis kopt de bal weg. Joelsson rent richting de bal. Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
egfg - FC Arula Lontrused 0:5

21e minuut.
Walkowiak is nu in balbezit. Walkowiak geeft de bal voor. Joelsson kopt de bal weg. Berger rent richting de bal. Berger haalt uit met een fantastische trap. Tungal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Labarthe neemt de hoekschop. Joelsson springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
egfg - FC Arula Lontrused 0:6

25e minuut.
Karagiannis passt de bal zonder na te denken. Campos Cerezo rent richting de bal. Campos Cerezo geeft een hoge lob. Berger is nu in balbezit. Berger haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
egfg - FC Arula Lontrused 0:7

25e minuut.
Joelsson verovert de bal door een tackle van achteren. Joelsson passt de bal zonder na te denken. Berger is nu in balbezit. Berger haalt uit met een fantastische trap. Tungal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
egfg - FC Arula Lontrused 0:8

27e minuut.
Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Onton geeft de bal voor. Dun geeft een lange en hoge pass. Joelsson maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
egfg - FC Arula Lontrused 0:9

31e minuut.
Daar is Berger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joelsson is nu in balbezit. Berger rent richting de bal. Berger draait met de bal, schiet en ... Tungal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
egfg - FC Arula Lontrused 0:10

40e minuut.
Karagiannis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Joelsson de bal. Berger rent richting de bal. Berger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
egfg - FC Arula Lontrused 0:11

41e minuut.
Katel speelt de bal door. Kapten heeft problemen om de bal te vangen. Joelsson onderschept slim de pass. Berger is nu in balbezit. Berger schiet op doel. Tungal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Joelsson rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Onton trapt de bal weg. Jiránek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiránek speelt de bal door. Campos Cerezo is nu in balbezit. Campos Cerezo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Inworp. Jiránek met een snelle inworp. Campos Cerezo geeft een lange en hoge pass. Berger springt en kopt de bal. Tungal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
egfg - FC Arula Lontrused 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: egfg 92%, FC Arula Lontrused 8%.
egfg - FC Arula Lontrused 0:12

46e minuut.
Berger is nu in balbezit. Walkowiak rent richting de bal. Walkowiak passt de bal zonder na te denken. Joelsson rent richting de bal. Joelsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
egfg - FC Arula Lontrused 0:13

48e minuut.
Doeltrap. Tungal trapt de bal weg. Karagiannis kopt de bal weg. Joelsson is nu in balbezit. Joelsson passt de bal met de wreef. Tungal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Karagiannis geeft een hoge lob. Berger kopt de bal weg. Joelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Joelsson geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Berger de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Campos Cerezo met een sublieme pass. Onton is nu in balbezit. Berger onderschept slim de pass. Berger draait met de bal, schiet en ... Tungal probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Labarthe kopt de bal weg. Maran heeft problemen om de bal te vangen. Berger is nu in balbezit. Berger draait met de bal, schiet en ... Tungal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
egfg - FC Arula Lontrused 0:14

62e minuut.
Katel met een sublieme pass. Põlluäär probeert de bal met de borst te controleren. Joelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger is nu in balbezit. Berger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Karagiannis passt de bal met de wreef. Jiránek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiránek geeft een hoge lob. Berger rent richting de bal. Berger schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
egfg - FC Arula Lontrused 0:15

66e minuut.
Karagiannis rent richting de bal. Karagiannis geeft de bal voor. Berger maakt een snoekduik en kopt de bal. Maran probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
egfg - FC Arula Lontrused 0:16

68e minuut.
Põlluäär is nu in balbezit. Walkowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Walkowiak met een sublieme pass. Berger is nu in balbezit. Berger draait met de bal, schiet en ... Tungal bokst de bal weg. Joelsson rent richting de bal. Joelsson schiet op doel. Berger probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Karagiannis passt de bal in één keer door. Printsmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Walkowiak onderschept slim de pass. Berger rent richting de bal. Berger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Onton probeert naar een medespeler te passen. Karagiannis heeft problemen om de bal te vangen. Karagiannis passt de bal zonder na te denken. Joelsson is nu in balbezit. Joelsson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Berger is nu in balbezit. Berger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
egfg - FC Arula Lontrused 0:17

77e minuut.
Walkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walkowiak passt de bal in één keer door. Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
egfg - FC Arula Lontrused 0:18

80e minuut.
Jiránek met een sublieme pass. Karagiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagiannis passt de bal in één keer door. Labarthe is nu in balbezit. Labarthe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
egfg - FC Arula Lontrused 0:19

80e minuut.
Jansen met een sublieme pass. Katel controleert de bal met de borst. Berger onderschept slim de pass. Berger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
egfg - FC Arula Lontrused 0:20

83e minuut.
Kapten bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos Cerezo verovert de bal door een tackle van achteren. Campos Cerezo passt de bal met de wreef. Berger rent richting de bal. Berger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Campos Cerezo met een sublieme pass. Joelsson kan de bal niet met de borst controleren. Joelsson passt de bal met de wreef. Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Printsmann is nu in balbezit. Berger onderschept slim de pass. Berger passt de bal zonder na te denken. Joelsson rent richting de bal. Joelsson draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: egfg 90%, FC Arula Lontrused 10%.
egfg - FC Arula Lontrused 0:20