Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PRIIT Monaster
Normal Tactiek huuhaa
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 26
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.5 gemiddelde waardering 37.9
zwak Schieten uitstekend
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Trussmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reismann rent richting de bal. Reismann geeft een lange en hoge pass. Lõuk maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PRIIT - Monaster 0:1

10e minuut.
Sammelselg kopt de bal weg. Tammart bereikt de bal nog maar net als eerste. Malsub begaat een overtreding. Malsub krijgt een gele kaart. Tammart is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trussmann zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Reismann heeft problemen om de bal te vangen. Lõuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lõuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PRIIT - Monaster 0:2

13e minuut.
Daar is Sammelselg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reismann bereikt de bal nog maar net als eerste. Reismann geeft de bal voor. Lõuk is nu in balbezit. Lõuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PRIIT - Monaster 0:3

15e minuut.
Solvak onderschept slim de pass. Solvak met een sublieme pass. Lõuk is nu in balbezit. Lõuk schiet op doel. Pipar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PRIIT - Monaster 0:4

23e minuut.
Ommen met een sublieme pass. Tammart met een snel genomen vrije trap. Lõuk kopt de bal weg. Daar is Tõnnis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reismann is nu in balbezit. Reismann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Sammelselg rent richting de bal. Solvak onderschept slim de pass. Solvak passt de bal zonder na te denken. Reismann rent richting de bal. Reismann geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Normak heeft problemen om de bal te vangen. Kivimurd is nu in balbezit. Tammart verovert de bal door een tackle van achteren. Reismann bereikt de bal nog maar net als eerste. Reismann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Trussmann met de inworp. Reismann is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ommen. Reismann raakt geblesseerd tijdens het duel. Solvak wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lõuk is nu in balbezit. Lõuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PRIIT - Monaster 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PRIIT 71%, Monaster 29%.
PRIIT - Monaster 0:5

47e minuut.
Klungelig pakt Tammart de bal. Reismann rent richting de bal. Reismann passt de bal met de wreef. Lõuk is nu in balbezit. Lõuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Kivimurd is nu in balbezit. Normak onderschept slim de pass. Normak met een sublieme pass. Lõuk rent richting de bal. Lõuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PRIIT - Monaster 0:6

58e minuut.
Solvak passt de bal in één keer door. Reismann rent richting de bal. Reismann passt de bal in één keer door. Lõuk rent richting de bal. Lõuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PRIIT - Monaster 0:7

59e minuut.
Malsub probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Šank de bal. Reismann rent richting de bal. Lõuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lõuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Reismann is nu in balbezit. Reismann haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tõnnis de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Solvak neemt de hoekschop. Pipar bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Klungelig pakt Sammelselg de bal. Reismann rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sammelselg. Sammelselg krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Reismann geeft een hoge lob. Sammelselg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lasn kopt de bal weg. Lõuk rent richting de bal. Lõuk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
PRIIT - Monaster 0:8

78e minuut.
Tammart met een sublieme pass. Solvak rent richting de bal. Solvak passt de bal zonder na te denken. Reismann bereikt de bal nog maar net als eerste. Reismann schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Normak rent richting de bal. Normak speelt de bal door. Reismann bereikt de bal nog maar net als eerste. Reismann schiet op doel. Tõnnis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pipar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PRIIT 78%, Monaster 22%.
PRIIT - Monaster 0:8