Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
puiga aps FC Arula Lontrused
Normal Tactiek 433*
40% Balbezit 60%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 48
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 51.7
zwak Schieten solide
zwak Passen zeer goed
hopeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Campos Cerezo passt de bal zonder na te denken. Galmés bereikt de bal nog maar net als eerste. Galmés passt de bal in één keer door. Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger schiet op doel. Rump bokst de bal weg.

14e minuut.
Inworp. Cerbati met een snelle inworp. Labarthe geeft een hoge lob. Klungelig pakt Joelsson de bal. Joelsson schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Rump trapt de bal weg. Campos Cerezo kopt de bal weg. Berger rent richting de bal. Joelsson is nu in balbezit. Joelsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
puiga aps - FC Arula Lontrused 0:1

18e minuut.
Labarthe bereikt de bal nog maar net als eerste. Galmés bereikt de bal nog maar net als eerste. Galmés passt de bal zonder na te denken. Berger is nu in balbezit. Berger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Rooba passt de bal in één keer door. Inworp. Cerbati met de inworp. Labarthe bereikt de bal nog maar net als eerste. Labarthe passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Rump trapt de bal weg. Klungelig pakt Randmaa de bal. Galmés met een sublieme pass. Berger is nu in balbezit. Berger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Joelsson rent richting de bal. Joelsson geeft een hoge lob. Klungelig pakt Randmaa de bal. Karagiannis rent richting de bal. Karagiannis geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
puiga aps - FC Arula Lontrused 0:2

25e minuut.
Joelsson controleert de bal met de borst. Joelsson passt de bal in één keer door. Berger rent richting de bal. Berger schiet op doel. Rump probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
puiga aps - FC Arula Lontrused 0:3

26e minuut.
Parmas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Randmaa de bal. Joelsson onderschept slim de pass. Berger is nu in balbezit. Berger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Veismann met een harde bal richting middenveld. Campos Cerezo kopt de bal weg. Daar is Joelsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joelsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
puiga aps - FC Arula Lontrused 0:4

30e minuut.
Labarthe geeft de bal voor. Joelsson probeert de bal met de borst te controleren. Campos Cerezo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Berger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berger haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Galmés rent richting de bal. Galmés draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Campos Cerezo is nu in balbezit. Campos Cerezo met een sublieme pass. Labarthe probeert naar een medespeler te passen. Berger is nu in balbezit. Berger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Karagiannis speelt de bal door. Joelsson is nu in balbezit. Joelsson passt de bal in één keer door. Galmés bereikt de bal nog maar net als eerste. Galmés haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
puiga aps - FC Arula Lontrused 0:5

44e minuut.
Daar is Berger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berger passt de bal in één keer door. Galmés probeert naar een medespeler te passen. Berger is nu in balbezit. Berger schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
puiga aps - FC Arula Lontrused 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: puiga aps 81%, FC Arula Lontrused 19%.
puiga aps - FC Arula Lontrused 0:6

48e minuut.
Campos Cerezo heeft problemen om de bal te vangen. Campos Cerezo passt de bal in één keer door. Joelsson rent richting de bal. Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
puiga aps - FC Arula Lontrused 0:7

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Labarthe met de inworp. Karagiannis heeft problemen om de bal te vangen. Karagiannis geeft een hoge lob. Berger springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Rooba heeft problemen om de bal te vangen. Labarthe speelt de bal door. Joelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Joelsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
puiga aps - FC Arula Lontrused 0:8

56e minuut.
Inworp. Jiránek met de inworp. Joelsson met een sublieme pass. Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Tatarowicz speelt de bal door. Labarthe bereikt de bal nog maar net als eerste. Labarthe probeert naar een medespeler te passen. Berger is nu in balbezit. Berger draait met de bal, schiet en ... Rump kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
puiga aps - FC Arula Lontrused 0:9

60e minuut.
Labarthe is nu in balbezit. Galmés rent richting de bal. Galmés speelt de bal door. Joelsson rent richting de bal. Joelsson haalt uit met een fantastische trap. Rump probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
puiga aps - FC Arula Lontrused 0:10

66e minuut.
Kõva rent richting de bal. Joelsson onderschept slim de pass. Joelsson speelt de bal door. Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
puiga aps - FC Arula Lontrused 0:11

67e minuut.
Jiránek rent richting de bal. Jiránek geeft een hoge lob. Joelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger rent richting de bal. Berger schiet op doel. Rump probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Campos Cerezo speelt de bal door. Karagiannis heeft problemen om de bal te vangen. Karagiannis probeert naar een medespeler te passen. Berger is nu in balbezit. Berger schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Tatarowicz speelt de bal door. Labarthe rent richting de bal. Labarthe passt de bal zonder na te denken. Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Joelsson heeft problemen om de bal te vangen. Tart is nu in balbezit. Berger is nu in balbezit. Berger haalt uit met een fantastische trap. Rump probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
puiga aps - FC Arula Lontrused 0:12

80e minuut.
Kõva bereikt de bal nog maar net als eerste. Joelsson verovert de bal door een tackle van achteren. Joelsson speelt de bal door. Berger is nu in balbezit. Berger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
puiga aps - FC Arula Lontrused 0:13

83e minuut.
Berger passt de bal met de wreef. Galmés is nu in balbezit. Galmés passt de bal zonder na te denken. Berger is nu in balbezit. Berger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Joelsson geeft een hoge lob. Berger is nu in balbezit. Veismann legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Berger raakt geblesseerd tijdens het duel. Berger legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Rump bokst de bal weg. Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger draait met de bal, schiet en ... Rump werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
puiga aps - FC Arula Lontrused 0:14

87e minuut.
Teitelbaum probeert naar een medespeler te passen. Normann speelt de bal door. Galmés heeft problemen om de bal te vangen. Galmés speelt de bal door. Berger rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
puiga aps - FC Arula Lontrused 0:15

89e minuut.
Rooba passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kõva de bal. Joelsson rent richting de bal. Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: puiga aps 90%, FC Arula Lontrused 10%.
puiga aps - FC Arula Lontrused 0:15