Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC SUPER CITYBOYS egfg
442 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
25% Spel op eigen helft 75%
21 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.1 gemiddelde waardering 16.5
good Schieten weak
adequate Passen poor
average Verdedigen poor


3e minuut.
Leemet draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Onton de bal onder controle te krijgen. Velman speelt de bal door. Leemet heeft problemen om de bal te vangen. Leemet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Leemet bereikt de bal nog maar net als eerste. Leemet schiet op doel. Maran probeert de bal aan de voet te houden. Liitmaa is nu in balbezit. Liitmaa geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Pearce met een sublieme pass. Leemet is nu in balbezit. Leemet speelt de bal door. Daar is Urkiola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urkiola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Leemet is nu in balbezit. Onton bereikt de bal nog maar net als eerste. Leemet verovert de bal door een tackle van achteren. Leemet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Velman passt de bal zonder na te denken. Slettebø rent richting de bal. Slettebø passt de bal in één keer door. Leemet rent richting de bal. Leemet schiet op doel. Tungal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

37e minuut.
Liitmaa passt de bal zonder na te denken. Velman geeft de bal voor. Urkiola kopt de bal weg. Leemet is nu in balbezit. Leemet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUPER CITYBOYS - egfg 1:0

42e minuut.
Velman probeert naar een medespeler te passen. Slettebø rent richting de bal. Slettebø geeft een hoge lob. Urkiola springt en kopt de bal. Maran probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUPER CITYBOYS - egfg 2:0

45e minuut.
Klungelig pakt Katel de bal. Pearce probeert naar een medespeler te passen. Slettebø probeert naar een medespeler te passen. Urkiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Urkiola draait met de bal, schiet en ... Tungal bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SUPER CITYBOYS 21%, egfg 79%.
FC SUPER CITYBOYS - egfg 2:0

46e minuut.
Klungelig pakt Katel de bal. Noormägi bereikt de bal nog maar net als eerste. Noormägi speelt de bal door. Urkiola is nu in balbezit. Urkiola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Klungelig pakt Hõbemägi de bal. Liitmaa verovert de bal door een tackle van achteren. Liitmaa passt de bal in één keer door. Urkiola rent richting de bal. Urkiola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Leemet verovert de bal door een tackle van achteren. Slettebø probeert naar een medespeler te passen. Urkiola rent richting de bal. Urkiola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUPER CITYBOYS - egfg 3:0

57e minuut.
Katel met een sublieme pass. Senk is nu in balbezit. Katel bereikt de bal nog maar net als eerste. Leemet verovert de bal door een tackle van achteren. Leemet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Pearce passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Velman de bal. Velman speelt de bal door. Urkiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Urkiola draait met de bal, schiet en ... Tungal bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Slettebø geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Velman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leemet bereikt de bal nog maar net als eerste. Leemet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Velman passt de bal in één keer door. Leemet heeft problemen om de bal te vangen. Kapten rent richting de bal. Leemet rent richting de bal. Leemet haalt uit met een fantastische trap. Tungal bokst de bal weg.

76e minuut.
Klungelig pakt Zdrinščak de bal. Slettebø rent richting de bal. Slettebø passt de bal met de wreef. Urkiola rent richting de bal. Urkiola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUPER CITYBOYS - egfg 4:0

77e minuut.
Senk met een sublieme pass. Klungelig pakt Katel de bal. Urkiola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Urkiola krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Velman passt de bal met de wreef. Leemet bereikt de bal nog maar net als eerste. Metsamäe is nu in balbezit. Leemet onderschept slim de pass. Leemet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Liitmaa geeft een hoge lob. Slettebø probeert naar een medespeler te passen. Daar is Onton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urkiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Urkiola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUPER CITYBOYS - egfg 5:0

88e minuut.
Pearce verovert de bal door een tackle van achteren. Pearce geeft een hoge lob. Metsamäe kopt de bal weg. Klungelig pakt Urkiola de bal. Urkiola schiet op doel. Tungal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SUPER CITYBOYS 28%, egfg 72%.
FC SUPER CITYBOYS - egfg 5:0