Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
egfg FC SUPER CITYBOYS
Normal Tactiek 433
37% Balbezit 63%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 47
weak Schieten excellent
unsatisfactory Passen very good
poor Verdedigen good


8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Massaroto met een snelle inworp. Illegems geeft een lange en hoge pass. Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izquierdo haalt uit met een fantastische trap. Tungal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Mesa geeft een lange en hoge pass. Printsmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Illegems verovert de bal door een tackle van achteren. Illegems geeft de bal voor. Ekodono springt en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Illegems bereikt de bal nog maar net als eerste. Illegems passt de bal in één keer door. Izquierdo rent richting de bal. Izquierdo draait met de bal, schiet en ... Tungal werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Printsmann geeft een lange en hoge pass. Schoofs kopt de bal weg. Daar is Massaroto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Massaroto geeft een hoge lob. Ekodono krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
egfg - FC SUPER CITYBOYS 0:1

14e minuut.
Inworp. Giesa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Izquierdo is nu in balbezit. Izquierdo geeft de bal voor. Ekodono springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Schoofs geeft de bal voor. Ekodono kopt de bal weg. Illegems is nu in balbezit. Illegems geeft de bal voor. Izquierdo maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tungal probeert naar een medespeler te passen. Nadolsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadolsky passt de bal in één keer door. Ekodono rent richting de bal. Ekodono draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
egfg - FC SUPER CITYBOYS 0:2

18e minuut.
Metsamäe geeft een hoge lob. Kulli met een sublieme pass. Daar is Põlluäär, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izquierdo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
egfg - FC SUPER CITYBOYS 0:3

19e minuut.
Illegems rent richting de bal. Massaroto is nu in balbezit. Massaroto passt de bal in één keer door. Illegems is nu in balbezit. Illegems geeft de bal voor. Tungal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ekodono is nu in balbezit. Ekodono draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giesa met een snelle inworp. Izquierdo probeert naar een medespeler te passen. Ekodono is nu in balbezit. Ekodono haalt uit met een fantastische trap. Tungal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Ekodono bereikt de bal nog maar net als eerste. Tungal speelt de bal door. Izquierdo kopt de bal weg. Ekodono rent richting de bal. Ekodono draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
egfg - FC SUPER CITYBOYS 0:4

23e minuut.
Giesa speelt de bal door. Ekodono rent richting de bal. Ekodono passt de bal met de wreef. Massaroto bereikt de bal nog maar net als eerste. Massaroto geeft de bal voor. Tungal bokst de bal weg. Ekodono bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekodono schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
egfg - FC SUPER CITYBOYS 0:5

24e minuut.
Klungelig pakt Senk de bal. Senk passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kapten de bal. Izquierdo rent richting de bal. Izquierdo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
egfg - FC SUPER CITYBOYS 0:6

26e minuut.
Ekodono met een sublieme pass. Giesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesa passt de bal in één keer door. Illegems rent richting de bal. Illegems schiet op doel. Tungal bokst de bal weg.

29e minuut.
Kapten geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mesa met de inworp. Daar is Giesa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giesa geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Klungelig pakt Ekodono de bal. Izquierdo rent richting de bal. Izquierdo draait met de bal, schiet en ... Ekodono probeert de bal aan de voet te houden. Tungal probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Metsamäe kan de bal niet met de borst controleren. Giesa rent richting de bal. Izquierdo rent richting de bal. Izquierdo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
egfg - FC SUPER CITYBOYS 0:7

37e minuut.
Massaroto probeert naar een medespeler te passen. Illegems geeft de bal voor. Ekodono rent richting de bal. Izquierdo rent richting de bal. Izquierdo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
egfg - FC SUPER CITYBOYS 0:8

40e minuut.
Massaroto geeft de bal voor. Tungal probeert naar een medespeler te passen. Illegems kopt de bal weg. Daar is Ekodono, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ekodono draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
egfg - FC SUPER CITYBOYS 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: egfg 86%, FC SUPER CITYBOYS 14%.
egfg - FC SUPER CITYBOYS 0:9

48e minuut.
Massaroto is nu in balbezit. Massaroto geeft de bal voor. Daar is Maran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Illegems geeft een hoge lob. Ekodono springt en kopt de bal. Paal! Põlluäär heeft problemen om de bal te vangen. Ekodono rent richting de bal. Ekodono haalt uit met een fantastische trap. Tungal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
egfg - FC SUPER CITYBOYS 0:10

51e minuut.
Illegems probeert naar een medespeler te passen. Nadolsky is nu in balbezit. Nadolsky passt de bal in één keer door. Ekodono bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekodono draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
egfg - FC SUPER CITYBOYS 0:11

52e minuut.
Metsamäe rent richting de bal. Metsamäe speelt de bal door. Maran heeft problemen om de bal te vangen. Illegems rent richting de bal. Illegems schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
egfg - FC SUPER CITYBOYS 0:12

53e minuut.
Katel met een sublieme pass. Daar is Senk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Katel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekodono verovert de bal door een tackle van achteren. Ekodono draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
egfg - FC SUPER CITYBOYS 0:13

54e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Tungal niet meer kan verder spelen. Sinkel komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Nadolsky heeft problemen om de bal te vangen. Nadolsky speelt de bal door. Giesa met een sublieme pass. Illegems is nu in balbezit. Illegems passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Doeltrap. Maran met een harde bal richting middenveld. Nadolsky kopt de bal weg. Ekodono is nu in balbezit. Ekodono draait met de bal, schiet en ... Sinkel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Massaroto rent richting de bal. Massaroto haalt uit met een fantastische trap. Onton kopt de bal weg. Illegems geeft een lange en hoge pass. Sinkel bokst de bal weg. Onton rent richting de bal. Ekodono verovert de bal door een tackle van achteren. Ekodono schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
egfg - FC SUPER CITYBOYS 0:14

69e minuut.
Giesa kopt de bal weg. Daar is Kapten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Izquierdo rent richting de bal. Izquierdo geeft de bal voor. Ekodono maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Giesa controleert de bal met de borst. Giesa geeft de bal voor. Illegems rent richting de bal. Illegems geeft de bal voor. Onton bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

74e minuut.
Illegems is nu in balbezit. Illegems passt de bal in één keer door. Ekodono bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekodono draait met de bal, schiet en ... Sinkel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
egfg - FC SUPER CITYBOYS 0:15

75e minuut.
Ekodono verovert de bal door een tackle van achteren. Kapten rent richting de bal. Ekodono onderschept slim de pass. Izquierdo rent richting de bal. Izquierdo haalt uit met een fantastische trap. Sinkel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
egfg - FC SUPER CITYBOYS 0:16

76e minuut.
Klungelig pakt Senk de bal. Katel bereikt de bal nog maar net als eerste. Izquierdo rent richting de bal. Illegems bereikt de bal nog maar net als eerste. Illegems schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Ekodono is nu in balbezit. Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekodono is nu in balbezit. Izquierdo rent richting de bal. Izquierdo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
egfg - FC SUPER CITYBOYS 0:17

82e minuut.
Izquierdo verovert de bal door een tackle van achteren. Izquierdo met een sublieme pass. Klungelig pakt Ekodono de bal. Ekodono schiet op doel. Sinkel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
egfg - FC SUPER CITYBOYS 0:18

84e minuut.
Izquierdo rent richting de bal. Metsamäe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Izquierdo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nadolsky zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ekodono maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Tokur kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Nadolsky de bal onder controle te krijgen. Tokur bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokur geeft een hoge lob. Izquierdo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
egfg - FC SUPER CITYBOYS 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: egfg 89%, FC SUPER CITYBOYS 11%.
egfg - FC SUPER CITYBOYS 0:19