Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Erilised Tulnukad Monaster
Normal Tactiek huuhaa
38% Balbezit 62%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 40.7
poor Schieten excellent
poor Passen weak
poor Verdedigen solid


6e minuut.
Reismann is nu in balbezit. Lõuk heeft problemen om de bal te vangen. Reismann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lõuk rent richting de bal. Lõuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Solvak kopt de bal weg. Normak heeft problemen om de bal te vangen. Lõuk is nu in balbezit. Daar is Lõuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lõuk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lõuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lõuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Solvak met een sublieme pass. Lõuk is nu in balbezit. Lõuk passt de bal met de wreef. Reismann rent richting de bal. Reismann haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Erilised Tulnukad - Monaster 0:1

19e minuut.
Reismann verovert de bal door een tackle van achteren. Reismann met een sublieme pass. Normak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lõuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lõuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Sillak kopt de bal weg. Reismann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Järveots tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Järveots krijgt een gele kaart. Reismann raakt geblesseerd tijdens het duel. Sillak met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Lõuk geeft een hoge lob. Daar is Ridali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saagim rent richting de bal. Normak bereikt de bal nog maar net als eerste. Normak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Järveots rent richting de bal. Reismann onderschept slim de pass. Reismann probeert naar een medespeler te passen. Lõuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lõuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Trussmann rent richting de bal. Solvak geeft een lange en hoge pass. Tammemäe rent richting de bal. Normak bereikt de bal nog maar net als eerste. Normak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Vares passt de bal zonder na te denken. Sillak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sillak passt de bal met de wreef. Solvak bereikt de bal nog maar net als eerste. Solvak geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Reismann met een sublieme pass. Lõuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Reismann bereikt de bal nog maar net als eerste. Reismann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erilised Tulnukad 63%, Monaster 37%.
Erilised Tulnukad - Monaster 0:1

46e minuut.
Ridali raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Evart komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Normak rent richting de bal. Lõuk rent richting de bal. Lõuk passt de bal in één keer door. Normak bereikt de bal nog maar net als eerste. Normak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Reismann passt de bal zonder na te denken. Sillak rent richting de bal. Sillak met een sublieme pass. Lõuk rent richting de bal. Lõuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Vares probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Reismann rent richting de bal. Reismann speelt de bal door. Lõuk rent richting de bal. Lõuk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Saarmas rent richting de bal. Saagim onderschept slim de pass. Evart met een sublieme pass. Reismann bereikt de bal nog maar net als eerste. Reismann haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Solvak passt de bal met de wreef. Reismann rent richting de bal. Normak is nu in balbezit. Lõuk rent richting de bal. Lõuk haalt uit met een fantastische trap. Latte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Erilised Tulnukad - Monaster 0:2

66e minuut.
Trussmann geeft de bal voor. Normak kopt de bal weg. Lõuk is nu in balbezit. Lõuk haalt uit met een fantastische trap. Latte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Reismann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lõuk is nu in balbezit. Reismann bereikt de bal nog maar net als eerste. Reismann draait met de bal, schiet en ... Latte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Erilised Tulnukad - Monaster 0:3

70e minuut.
Reismann rent richting de bal. Vares legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Reismann is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vares geeft de bal voor. Lõuk legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Erilised Tulnukad - Monaster 0:4

72e minuut.
Inworp. Trussmann met een snelle inworp. Järveots bereikt de bal nog maar net als eerste. Reismann onderschept slim de pass. Reismann geeft een hoge lob. Latte bokst de bal weg. Lõuk krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Erilised Tulnukad - Monaster 0:5

72e minuut.
Kasepõld met een sublieme pass. Klungelig pakt Vahermaa de bal. Reismann rent richting de bal. Reismann haalt uit met een fantastische trap. Lõuk probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Erilised Tulnukad - Monaster 0:6

77e minuut.
Evart rent richting de bal. Sillak verovert de bal door een tackle van achteren. Sillak probeert naar een medespeler te passen. Lõuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lõuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Saagim kopt de bal weg. Normak rent richting de bal. Lõuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Lõuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lõuk schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Reismann bereikt de bal nog maar net als eerste. Reismann geeft de bal voor. Normak kopt de bal weg. Lõuk is nu in balbezit. Lõuk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kasepõld rent richting de bal. Sillak verovert de bal door een tackle van achteren. Sillak probeert naar een medespeler te passen. Lõuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lõuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Sillak passt de bal zonder na te denken. Reismann is nu in balbezit. Reismann geeft een hoge lob. Lõuk krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Erilised Tulnukad - Monaster 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erilised Tulnukad 80%, Monaster 20%.
Erilised Tulnukad - Monaster 0:7