Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
egfg pro scoter
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 20.2
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


12e minuut.
Põlluäär probeert naar een medespeler te passen. Kapten bereikt de bal nog maar net als eerste. Priimets rent richting de bal. Priimets schiet op doel. Tungal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
egfg - pro scoter 0:1

15e minuut.
Kärp probeert naar een medespeler te passen. Daar is Priimets, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mägisoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Priimets bereikt de bal nog maar net als eerste. Priimets haalt uit met een fantastische trap. Tungal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mägisoo is nu in balbezit. Mägisoo schiet op doel. Tungal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
egfg - pro scoter 0:2

17e minuut.
Katel is nu in balbezit. Senk is nu in balbezit. Panko rent richting de bal. Senk verovert de bal door een tackle van achteren. Senk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Tungal trapt de bal weg. Katel kopt de bal weg. Kõrver rent richting de bal. Senk bereikt de bal nog maar net als eerste. Senk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Daar is Metsamäe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Priimets is nu in balbezit. Priimets passt de bal met de wreef. Mägisoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mägisoo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: egfg 59%, pro scoter 41%.
egfg - pro scoter 0:2

53e minuut.
Maran geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jõgiste met de inworp. Priimets rent richting de bal. Priimets haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Kärp geeft een hoge lob. Printsmann rent richting de bal. Jürisson begaat een overtreding. Jürisson krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Jõgiste is nu in balbezit. Jõgiste passt de bal zonder na te denken. Maran is nu in balbezit. Mägisoo onderschept slim de pass. Mägisoo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Kapten met een sublieme pass. Printsmann is nu in balbezit. Printsmann geeft de bal voor. Daar is Senk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Senk schiet op doel. Madalsoo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Panko is nu in balbezit. Panko passt de bal met de wreef. Priimets rent richting de bal. Mägisoo rent richting de bal. Mägisoo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Printsmann geeft de bal voor. Lehtmets is nu in balbezit. Lehtmets speelt de bal door. Mägisoo rent richting de bal. Mägisoo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: egfg 65%, pro scoter 35%.
egfg - pro scoter 0:2