Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC SUPER CITYBOYS PRIIT
433 Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
18% Spel op eigen helft 82%
45 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 15.9
uitstekend Schieten zwak
zeer goed Passen waardeloos
goed Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Nadolsky onderschept slim de pass. Massaroto rent richting de bal. Massaroto passt de bal zonder na te denken. Ekodono rent richting de bal. Ekodono schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Mesa geeft een hoge lob. Illegems kopt de bal weg. Daar is Ekodono, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Izquierdo is nu in balbezit. Izquierdo schiet op doel. Pipar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUPER CITYBOYS - PRIIT 1:0

7e minuut.
Ojamets is nu in balbezit. Mesa onderschept slim de pass. Mesa speelt de bal door. Izquierdo rent richting de bal. Izquierdo geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ekodono is nu in balbezit. Ekodono haalt uit met een fantastische trap. Pipar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUPER CITYBOYS - PRIIT 2:0

11e minuut.
Izquierdo passt de bal met de wreef. Ekodono rent richting de bal. Randlahe legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ekodono raakt geblesseerd tijdens het duel. Ekodono legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUPER CITYBOYS - PRIIT 3:0

13e minuut.
Lasn bereikt de bal nog maar net als eerste. Illegems verovert de bal door een tackle van achteren. Illegems geeft een lange en hoge pass. Ekodono bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekodono schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUPER CITYBOYS - PRIIT 4:0

17e minuut.
Ekodono is nu in balbezit. Illegems met een sublieme pass. Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izquierdo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUPER CITYBOYS - PRIIT 5:0

18e minuut.
Kivimurd bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekodono verovert de bal door een tackle van achteren. Illegems rent richting de bal. Ekodono is nu in balbezit. Ekodono draait met de bal, schiet en ... Paal!

19e minuut.
Massaroto geeft de bal voor. Ekodono kopt de bal weg. Izquierdo rent richting de bal. Izquierdo geeft een lange en hoge pass. Illegems krijgt zijn hoofd ertegen. Pipar bokst de bal weg.

24e minuut.
Giesa met een sublieme pass. Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izquierdo passt de bal zonder na te denken. Ekodono rent richting de bal. Ekodono haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Sammelselg is nu in balbezit. Izquierdo verovert de bal door een tackle van achteren. Giesa rent richting de bal. Giesa geeft een lange en hoge pass. Ekodono krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Massaroto is nu in balbezit. Massaroto speelt de bal door. Illegems probeert naar een medespeler te passen. Ekodono bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekodono schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Randlahe trapt de bal weg van het doel. Nadolsky is nu in balbezit. Nadolsky passt de bal met de wreef. Ekodono rent richting de bal. Ekodono draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUPER CITYBOYS - PRIIT 6:0

37e minuut.
Izquierdo geeft een hoge lob. Daar is Tõnnis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ekodono verovert de bal door een tackle van achteren. Ekodono haalt uit met een fantastische trap. Pipar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUPER CITYBOYS - PRIIT 7:0

39e minuut.
Otto met een snelle inworp. Illegems speelt de bal door. Tõnnis rent richting de bal. Izquierdo onderschept slim de pass. Izquierdo draait met de bal, schiet en ... Pipar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Illegems rent richting de bal. Illegems speelt de bal door. Ekodono speelt de bal door. Daar is Izquierdo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Izquierdo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ekodono passt de bal zonder na te denken. Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izquierdo speelt de bal door. Illegems rent richting de bal. Illegems schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUPER CITYBOYS - PRIIT 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SUPER CITYBOYS 19%, PRIIT 81%.
FC SUPER CITYBOYS - PRIIT 8:0

48e minuut.
Ekodono haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tõnnis de bal onder controle te krijgen. Izquierdo is nu in balbezit. Izquierdo haalt uit met een fantastische trap. Pipar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUPER CITYBOYS - PRIIT 9:0

50e minuut.
Izquierdo onderschept slim de pass. Izquierdo passt de bal zonder na te denken. Ekodono is nu in balbezit. Ekodono haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUPER CITYBOYS - PRIIT 10:0

52e minuut.
Illegems kopt de bal weg. Daar is Ekodono, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Illegems bereikt de bal nog maar net als eerste. Illegems draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Randlahe de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUPER CITYBOYS - PRIIT 11:0

53e minuut.
Illegems bereikt de bal nog maar net als eerste. Illegems passt de bal in één keer door. Daar is Izquierdo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Izquierdo haalt uit met een fantastische trap. Pipar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUPER CITYBOYS - PRIIT 12:0

58e minuut.
Ekodono heeft problemen om de bal te vangen. Izquierdo is nu in balbezit. Tõnnis verovert de bal door een tackle van achteren. Ekodono verovert de bal door een tackle van achteren. Ekodono haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Nadolsky met een sublieme pass. Ekodono bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekodono passt de bal in één keer door. Illegems bereikt de bal nog maar net als eerste. Illegems haalt uit met een fantastische trap. Pipar bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUPER CITYBOYS - PRIIT 13:0

68e minuut.
Pipar trapt de bal weg van het doel. Nadolsky kopt de bal weg. Ekodono bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekodono draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Randlahe de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Nadolsky geeft een lange en hoge pass. Izquierdo is nu in balbezit. Izquierdo passt de bal zonder na te denken. Ekodono is nu in balbezit. Ekodono haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUPER CITYBOYS - PRIIT 14:0

74e minuut.
Tõnnis trapt de bal weg. Nadolsky probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Illegems de bal onder controle te krijgen. Ekodono bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekodono schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Nadolsky kopt de bal weg. Izquierdo is nu in balbezit. Ekodono rent richting de bal. Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izquierdo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUPER CITYBOYS - PRIIT 15:0

81e minuut.
Izquierdo kopt de bal weg. Klungelig pakt Ekodono de bal. Ekodono passt de bal zonder na te denken. Illegems bereikt de bal nog maar net als eerste. Illegems haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUPER CITYBOYS - PRIIT 16:0

84e minuut.
Illegems is nu in balbezit. Illegems passt de bal met de wreef. Ekodono is nu in balbezit. Ekodono schiet op doel. Randlahe probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Massaroto geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Izquierdo rent richting de bal. Ekodono is nu in balbezit. Ekodono draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Ekodono rent richting de bal. Nadolsky speelt de bal door. Ekodono passt de bal met de wreef. Massaroto is nu in balbezit. Massaroto geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pipar probeert wanhopig de bal te grijpen. Ekodono bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekodono draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUPER CITYBOYS - PRIIT 17:0

89e minuut.
Illegems speelt de bal door. Schoofs bereikt de bal nog maar net als eerste. Schoofs geeft een lange en hoge pass. Izquierdo heeft problemen om de bal te vangen. Izquierdo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SUPER CITYBOYS 18%, PRIIT 82%.
FC SUPER CITYBOYS - PRIIT 17:0