Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Erilised Tulnukad FC Arula Lontrused
Normal Tactiek 433*
36% Balbezit 64%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 51
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 52.2
poor Schieten good
weak Passen very good
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Latte met een harde bal richting middenveld. Campos Cerezo is nu in balbezit. Campos Cerezo probeert naar een medespeler te passen. Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger draait met de bal, schiet en ... Latte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Tammemäe verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Labarthe zal de hoekschop nemen. Joelsson krijgt zijn hoofd ertegen. Enno probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Berger is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Erilised Tulnukad - FC Arula Lontrused 0:1

6e minuut.
Daar is Ridali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galmés rent richting de bal. Galmés passt de bal met de wreef. Berger is nu in balbezit. Berger draait met de bal, schiet en ... Latte bokst de bal weg.

6e minuut.
Labarthe met een snelle inworp. Cerbati bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasepõld bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerbati verovert de bal door een tackle van achteren. Cerbati geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Galmés is nu in balbezit. Galmés probeert naar een medespeler te passen. Berger is nu in balbezit. Berger schiet op doel. Latte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Erilised Tulnukad - FC Arula Lontrused 0:2

10e minuut.
Cerbati geeft een lange en hoge pass. Enno heeft problemen om de bal te vangen. Karagiannis verovert de bal door een tackle van achteren. Karagiannis schiet op doel. Latte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Erilised Tulnukad - FC Arula Lontrused 0:3

12e minuut.
Karagiannis verovert de bal door een tackle van achteren. Karagiannis passt de bal met de wreef. Daar is Berger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berger haalt uit met een fantastische trap. Latte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Erilised Tulnukad - FC Arula Lontrused 0:4

15e minuut.
Campos Cerezo passt de bal in één keer door. Karagiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagiannis met een sublieme pass. Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger schiet op doel. Latte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Erilised Tulnukad - FC Arula Lontrused 0:5

20e minuut.
Labarthe speelt de bal door. Karagiannis rent richting de bal. Karagiannis speelt de bal door. Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Jiránek onderschept slim de pass. Jiránek geeft de bal voor. Berger kopt de bal weg. Joelsson is nu in balbezit. Joelsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Campos Cerezo geeft de bal voor. Berger kopt de bal weg. Daar is Joelsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berger rent richting de bal. Berger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Erilised Tulnukad - FC Arula Lontrused 0:6

31e minuut.
Joelsson geeft een lange en hoge pass. Tammemäe heeft problemen om de bal te vangen. Berger is nu in balbezit. Berger draait met de bal, schiet en ... Latte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Erilised Tulnukad - FC Arula Lontrused 0:7

32e minuut.
Karagiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagiannis passt de bal zonder na te denken. Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger draait met de bal, schiet en ... Latte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Erilised Tulnukad - FC Arula Lontrused 0:8

34e minuut.
Labarthe geeft de bal voor. Enno kopt de bal weg. Altraja kan de bal niet met de borst controleren. Karagiannis rent richting de bal. Karagiannis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Karagiannis geeft een lange en hoge pass. Berger maakt een snoekduik en kopt de bal. Galmés is nu in balbezit. Galmés geeft een hoge lob. Berger maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Latte trapt de bal weg. Karagiannis is nu in balbezit. Karagiannis probeert naar een medespeler te passen. Berger rent richting de bal. Berger schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Erilised Tulnukad - FC Arula Lontrused 0:9

43e minuut.
Berger is nu in balbezit. Berger passt de bal in één keer door. Joelsson heeft problemen om de bal te vangen. Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Campos Cerezo rent richting de bal. Campos Cerezo geeft de bal voor. Klungelig pakt Berger de bal. Joelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Joelsson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kasepõld heeft problemen om de bal te vangen. Jiránek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Berger de bal. Joelsson rent richting de bal. Joelsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erilised Tulnukad 88%, FC Arula Lontrused 12%.
Erilised Tulnukad - FC Arula Lontrused 0:9

48e minuut.
Kasepõld met een sublieme pass. Labarthe bereikt de bal nog maar net als eerste. Labarthe passt de bal in één keer door. Berger is nu in balbezit. Berger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Berger geeft een lange en hoge pass. Enno heeft problemen om de bal te vangen. Joelsson rent richting de bal. Joelsson geeft een hoge lob. Latte werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Erilised Tulnukad - FC Arula Lontrused 0:10

52e minuut.
Berger kopt de bal weg. Karagiannis geeft een lange en hoge pass. Ridali probeert de bal aan de voet te houden. Berger is nu in balbezit. Berger haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Joelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Joelsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Erilised Tulnukad - FC Arula Lontrused 0:11

55e minuut.
Enno probeert naar een medespeler te passen. Karagiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagiannis passt de bal met de wreef. Joelsson is nu in balbezit. Joelsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Erilised Tulnukad - FC Arula Lontrused 0:12

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tammemäe trapt de bal weg van het doel. Campos Cerezo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Berger de bal. Berger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Galmés geeft een lange en hoge pass. Enno kopt de bal weg. Labarthe speelt de bal door. Galmés rent richting de bal. Galmés geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Campos Cerezo passt de bal zonder na te denken. Karagiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagiannis geeft een lange en hoge pass. Berger controleert de bal met de borst. Berger schiet op doel. Latte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Galmés is nu in balbezit. Galmés draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Erilised Tulnukad - FC Arula Lontrused 0:13

70e minuut.
Daar is Labarthe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labarthe passt de bal zonder na te denken. Joelsson speelt de bal door. Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Jiránek rent richting de bal. Jiránek geeft een lange en hoge pass. Berger kopt de bal weg. Galmés rent richting de bal. Galmés haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Altraja bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiránek verovert de bal door een tackle van achteren. Jiránek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Joelsson de bal. Joelsson geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Posadas Goris trapt de bal weg van het doel. Labarthe probeert de bal met de borst te controleren. Labarthe speelt de bal door. Berger heeft problemen om de bal te vangen. Berger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Joelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos Cerezo met een sublieme pass. Klungelig pakt Berger de bal. Berger draait met de bal, schiet en ... Latte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Erilised Tulnukad - FC Arula Lontrused 0:14

87e minuut.
Jiránek verovert de bal door een tackle van achteren. Jiránek geeft een hoge lob. Daar is Tammemäe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berger is nu in balbezit. Berger draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Joelsson heeft problemen om de bal te vangen. Joelsson geeft een lange en hoge pass. Galmés kopt de bal weg. Daar is Berger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berger schiet op doel. Latte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Erilised Tulnukad - FC Arula Lontrused 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erilised Tulnukad 79%, FC Arula Lontrused 21%.
Erilised Tulnukad - FC Arula Lontrused 0:15