Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pro scoter puiga aps
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 16.9
average Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


2e minuut.
Panko geeft de bal voor. Kokla rent richting de bal. Priimets is nu in balbezit. Mägisoo rent richting de bal. Mägisoo schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
pro scoter - puiga aps 1:0

6e minuut.
Doeltrap. Madalsoo met een harde bal richting middenveld. Randmaa kopt de bal weg. Parmas rent richting de bal. Parmas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Kõrver speelt de bal door. Rooba kan de bal niet met de borst controleren. Rooba passt de bal zonder na te denken. Parmas rent richting de bal. Parmas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kõva raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Paap komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pro scoter 47%, puiga aps 53%.
pro scoter - puiga aps 1:0

49e minuut.
Kõrver rent richting de bal. Parmas onderschept slim de pass. Jürisson rent richting de bal. Parmas verovert de bal door een tackle van achteren. Parmas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Kärp verovert de bal door een tackle van achteren. Kärp passt de bal met de wreef. Jõgiste probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Priimets de bal. Priimets geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
pro scoter - puiga aps 2:0

64e minuut.
Randmaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mägisoo rent richting de bal. Priimets rent richting de bal. Mägisoo rent richting de bal. Mägisoo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Ealik is nu in balbezit. Ealik geeft een lange en hoge pass. Mägisoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mägisoo schiet op doel. Veismann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Jürisson is nu in balbezit. Rooba verovert de bal door een tackle van achteren. Rooba met een sublieme pass. Klungelig pakt Parmas de bal. Parmas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Masik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reede zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Priimets rent richting de bal. Priimets geeft een hoge lob. Paal!

78e minuut.
Teitelbaum probeert naar een medespeler te passen. Parmas is nu in balbezit. Parmas met een sublieme pass. Paap rent richting de bal. Paap geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pro scoter 39%, puiga aps 61%.
pro scoter - puiga aps 2:0