Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
puiga aps pro scoter
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Rooba is nu in balbezit. Rooba passt de bal zonder na te denken. Parmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Parmas haalt uit met een fantastische trap. Ealik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Priimets bereikt de bal nog maar net als eerste. Kõva tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Priimets is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Panko met een snel genomen vrije trap. Masik heeft problemen om de bal te vangen. Mägisoo is nu in balbezit. Mägisoo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
puiga aps - pro scoter 0:1

18e minuut.
Priimets rent richting de bal. Priimets passt de bal in één keer door. Mägisoo rent richting de bal. Mägisoo schiet op doel. Rump probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
puiga aps - pro scoter 0:2

21e minuut.
Leet heeft problemen om de bal te vangen. Priimets verovert de bal door een tackle van achteren. Priimets met een sublieme pass. Mägisoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mägisoo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Jürisson de bal onder controle te krijgen. Rooba rent richting de bal. Jürisson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jürisson krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Kõva speelt de bal door. Kärp rent richting de bal. Kärp geeft de bal voor. Teitelbaum rent richting de bal. Teitelbaum draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Normann geeft de bal voor. Daar is Kärp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kärp met een sublieme pass. Mägisoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mägisoo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Priimets onderschept slim de pass. Priimets passt de bal zonder na te denken. Mägisoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mägisoo draait met de bal, schiet en ... Masik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Kärp met de inworp. Daar is Jürisson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jürisson geeft een lange en hoge pass. Reede bereikt de bal nog maar net als eerste. Reede schiet op doel. Rump bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: puiga aps 51%, pro scoter 49%.
puiga aps - pro scoter 0:2

50e minuut.
Kõrver geeft een hoge lob. Reede kopt de bal weg. Priimets met een sublieme pass. Daar is Mägisoo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mägisoo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
puiga aps - pro scoter 0:3

61e minuut.
Jõgiste bereikt de bal nog maar net als eerste. Jõgiste geeft een lange en hoge pass. Daar is Kõva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mägisoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mägisoo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Ealik rent richting de bal. Ealik geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teitelbaum met de inworp. Rooba geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Parmas is nu in balbezit. Parmas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
puiga aps - pro scoter 1:3

66e minuut.
Jürisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jürisson probeert naar een medespeler te passen. Kokla bereikt de bal nog maar net als eerste. Priimets verovert de bal door een tackle van achteren. Priimets haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: puiga aps 51%, pro scoter 49%.
puiga aps - pro scoter 1:3