Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC SUPER CITYBOYS Erilised Tulnukad
442 Tactiek Normal
66% Balbezit 34%
19% Spel op eigen helft 81%
21 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 15.9
goed Schieten waardeloos
goed Passen zwak
matig Verdedigen slecht


3e minuut.
Slettebø is nu in balbezit. Slettebø met een sublieme pass. Leemet is nu in balbezit. Leemet schiet op doel. Latte probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Zdrinščak is nu in balbezit. Slettebø probeert naar een medespeler te passen. Urkiola rent richting de bal. Urkiola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUPER CITYBOYS - Erilised Tulnukad 1:0

15e minuut.
Velman bereikt de bal nog maar net als eerste. Velman probeert naar een medespeler te passen. Leemet bereikt de bal nog maar net als eerste. Leemet schiet op doel. Latte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUPER CITYBOYS - Erilised Tulnukad 2:0

16e minuut.
Ridali bereikt de bal nog maar net als eerste. Velman onderschept slim de pass. Velman passt de bal in één keer door. Urkiola is nu in balbezit. Urkiola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUPER CITYBOYS - Erilised Tulnukad 3:0

21e minuut.
Klungelig pakt Slettebø de bal. Altraja speelt de bal door. Pearce met een sublieme pass. Urkiola rent richting de bal. Urkiola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUPER CITYBOYS - Erilised Tulnukad 4:0

23e minuut.
Kasepõld probeert naar een medespeler te passen. Altraja is nu in balbezit. Slettebø schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Slettebø krijgt een gele kaart. Altraja is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Järveots zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Rõivassepp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vahermaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahermaa draait met de bal, schiet en ... Liiv kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUPER CITYBOYS - Erilised Tulnukad 4:1

29e minuut.
Velman rent richting de bal. Velman passt de bal met de wreef. Leemet bereikt de bal nog maar net als eerste. Leemet draait met de bal, schiet en ... Latte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUPER CITYBOYS - Erilised Tulnukad 5:1

35e minuut.
Velman bereikt de bal nog maar net als eerste. Velman passt de bal met de wreef. Urkiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Urkiola haalt uit met een fantastische trap. Latte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUPER CITYBOYS - Erilised Tulnukad 6:1

37e minuut.
Daar is Vares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Järveots is nu in balbezit. Velman met een sublieme pass. Slettebø bereikt de bal nog maar net als eerste. Slettebø geeft een hoge lob. Latte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Urkiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Leemet bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUPER CITYBOYS - Erilised Tulnukad 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SUPER CITYBOYS 23%, Erilised Tulnukad 77%.
FC SUPER CITYBOYS - Erilised Tulnukad 7:1

47e minuut.
Castilho bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasepõld rent richting de bal. Pearce speelt de bal door. Daar is Leemet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leemet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Latte trapt de bal weg. Velman kopt de bal weg. Vares heeft problemen om de bal te vangen. Leemet rent richting de bal. Leemet geeft een hoge lob. Latte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

55e minuut.
Dudnik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Altraja met een snelle inworp. Kasepõld bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasepõld geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Zdrinščak rent richting de bal. Kasepõld bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdrinščak onderschept slim de pass. Slettebø is nu in balbezit. Slettebø geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Enno geeft een hoge lob. Slettebø kopt de bal weg. Velman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Leemet bereikt de bal nog maar net als eerste. Leemet draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

63e minuut.
Tammemäe geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Castilho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Liitmaa geeft een hoge lob. Leemet rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUPER CITYBOYS - Erilised Tulnukad 8:1

74e minuut.
Leemet geeft de bal voor. Klungelig pakt Velman de bal. Ridali rent richting de bal. Urkiola onderschept slim de pass. Urkiola schiet op doel. Latte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Leemet is nu in balbezit. Leemet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUPER CITYBOYS - Erilised Tulnukad 9:1

79e minuut.
Castilho passt de bal met de wreef. Pearce rent richting de bal. Pearce geeft een hoge lob. Leemet rent richting de bal. Leemet schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Latte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Altraja speelt de bal door. Urkiola is nu in balbezit. Urkiola passt de bal met de wreef. Leemet is nu in balbezit. Leemet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Latte trapt de bal weg van het doel. Velman is nu in balbezit. Velman speelt de bal door. Castilho bereikt de bal nog maar net als eerste. Castilho geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Vares met de inworp. Daar is Järveots, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slettebø speelt de bal door. Leemet controleert de bal met de borst. Leemet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SUPER CITYBOYS 14%, Erilised Tulnukad 86%.
FC SUPER CITYBOYS - Erilised Tulnukad 9:1