Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
su ema FC De Joo
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.9
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Küünal bereikt de bal nog maar net als eerste. Aavolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Evart zijn tegenspeler op de grond. Evart krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Peters passt de bal in één keer door. Küünal bereikt de bal nog maar net als eerste. Küünal speelt de bal door. Aavolo is nu in balbezit. Aavolo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Grauberg is nu in balbezit. Grauberg geeft de bal voor. Neemrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Neemrand haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Tiidus bereikt de bal nog maar net als eerste. Grauberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Maasik is nu in balbezit. Piilberg verovert de bal door een tackle van achteren. Piilberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
su ema - FC De Joo 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: su ema 46%, FC De Joo 54%.
su ema - FC De Joo 1:0

51e minuut.
Evart speelt de bal door. Koplik probeert de bal met de borst te controleren. Küünal bereikt de bal nog maar net als eerste. Aavolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aavolo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
su ema - FC De Joo 1:1

57e minuut.
Koplik kopt de bal weg. Piilberg is nu in balbezit. Piilberg draait met de bal, schiet en ... Neemrand rent richting de bal. Neemrand geeft een hoge lob. Kaljot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Grauberg geeft de bal voor. Neemrand rent richting de bal. Piilberg rent richting de bal. Piilberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
su ema - FC De Joo 2:1

80e minuut.
Doeltrap. Kaljot met een harde bal richting middenveld. Koplik kopt de bal weg. Grauberg kan de bal niet met de borst controleren. Grauberg haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
su ema - FC De Joo 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: su ema 36%, FC De Joo 64%.
su ema - FC De Joo 3:1