Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
East Padulj city Dany
nova Tactiek s
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
61.5 gemiddelde waardering 64.5
very good Schieten formidable
excellent Passen very good
very good Verdedigen formidable


2e minuut.
Karádi kan de bal niet met de borst controleren. Roman rent richting de bal. Karádi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Karádi naar de kleedkamers voor een vroege douche. Roman wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

7e minuut.
Berio is nu in balbezit. Bogdanovs begaat een overtreding. Berio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dakota neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Na een snelle pass probeert Postelnicu de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bekkelund geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Berio springt en kopt de bal. Beretovac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Oasenegre geeft een lange en hoge pass. Capek rent richting de bal. Oasenegre verovert de bal door een tackle van achteren. Genç rent richting de bal. Genç schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
MacBeth geeft de bal voor. Capek heeft problemen om de bal te vangen. Genç is nu in balbezit. Daar is Genç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Genç haalt uit met een fantastische trap. Beretovac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Postelnicu geeft de bal voor. Inworp. Dakota zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berio bereikt de bal nog maar net als eerste. Berio schiet op doel. Beretovac bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: East Padulj city 48%, Dany 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
East Padulj city - Dany 0:0

46e minuut.
Dakota bereikt de bal nog maar net als eerste. Berio is nu in balbezit. Berio passt de bal met de wreef. Genç rent richting de bal. Genç haalt uit met een fantastische trap. Beretovac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Genç passt de bal zonder na te denken. Gevorgyan is nu in balbezit. Dakota maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dakota naar de kleedkamers voor een vroege douche.

66e minuut.
Bekkelund met een sublieme pass. Genç rent richting de bal. Genç probeert naar een medespeler te passen. Berio is nu in balbezit. Berio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Capek is nu in balbezit. Gevorgyan geeft een lange en hoge pass. Oasenegre heeft problemen om de bal te vangen. Roman is nu in balbezit. Roman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Trojan met een sublieme pass. Klungelig pakt Yengeç de bal. Bekkelund schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bekkelund krijgt een gele kaart. Yengeç is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Capek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fech maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - Dany 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: East Padulj city 44%, Dany 56%.
East Padulj city - Dany 1:0