Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 19:41
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.02
  • Stadion: Zrnetina Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 18911
Alca team ManchesterUnitedCroatia
5-3-2 c Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
10% Spel op eigen helft 90%
38 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.4 gemiddelde waardering 20.5
uitstekend Schieten matig
solide Passen slecht
solide Verdedigen slecht


1e minuut.
Dvorski speelt de bal door. Klungelig pakt Foler de bal. Ćuković rent richting de bal. Foler onderschept slim de pass. Foler schiet op doel. Česić bokst de bal weg. Klungelig pakt Heberle de bal. Tudić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alca team - ManchesterUnitedCroatia 1:0

3e minuut.
Biogaj rent richting de bal. Biogaj geeft een lange en hoge pass. Heberle heeft problemen om de bal te vangen. Foler rent richting de bal. Foler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Dvorski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tudić de bal. Tudić speelt de bal door. Foler bereikt de bal nog maar net als eerste. Foler schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Biogaj geeft een hoge lob. Despotović kopt de bal weg. Klungelig pakt Jablan de bal. Tudić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Ćuković bereikt de bal nog maar net als eerste. Despotović verovert de bal door een tackle van achteren. Despotović passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tudić de bal. Tudić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alca team - ManchesterUnitedCroatia 2:0

20e minuut.
Mesnić onderschept slim de pass. Mesnić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Karabaić de bal. Foler is nu in balbezit. Foler haalt uit met een fantastische trap. Česić bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Alca team - ManchesterUnitedCroatia 3:0

23e minuut.
Foler is nu in balbezit. Foler geeft een hoge lob. Daar is Jablan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tudić is nu in balbezit. Tudić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alca team - ManchesterUnitedCroatia 4:0

24e minuut.
Ružak bereikt de bal nog maar net als eerste. Despotović onderschept slim de pass. Despotović speelt de bal door. Foler bereikt de bal nog maar net als eerste. Foler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Dvorski probeert naar een medespeler te passen. Foler is nu in balbezit. Foler passt de bal in één keer door. Tudić is nu in balbezit. Tudić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Dvorski rent richting de bal. Dvorski met een sublieme pass. Biogaj rent richting de bal. Biogaj geeft een lange en hoge pass. Foler krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Kruljac is nu in balbezit. Despotović verovert de bal door een tackle van achteren. Despotović speelt de bal door. Klungelig pakt Foler de bal. Foler haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biogaj met de inworp. Daar is Dvorski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dvorski geeft een lange en hoge pass. Foler maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Daar is Biogaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biogaj geeft de bal voor. Daar is Kruljac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foler bereikt de bal nog maar net als eerste. Foler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alca team 10%, ManchesterUnitedCroatia 90%.
Alca team - ManchesterUnitedCroatia 4:0

54e minuut.
Mesnić passt de bal zonder na te denken. Despotović bereikt de bal nog maar net als eerste. Despotović speelt de bal door. Foler is nu in balbezit. Foler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Despotović zal de hoekschop nemen. Karabaić heeft problemen om de bal te vangen. Tudić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alca team - ManchesterUnitedCroatia 5:0

61e minuut.
Tudić rent richting de bal. Tudić passt de bal met de wreef. Foler bereikt de bal nog maar net als eerste. Foler draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Karabaić de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Despotović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dvorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvorski geeft een hoge lob. Biogaj rent richting de bal. Biogaj geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Foler rent richting de bal. Foler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alca team - ManchesterUnitedCroatia 6:0

62e minuut.
Juričević is nu in balbezit. Tudić onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kruljac. Kruljac krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Karabaić rent richting de bal. Karabaić geeft een lange en hoge pass. Bukša geeft de bal voor. Foler controleert de bal met de borst. Foler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Jablan passt de bal zonder na te denken. Despotović speelt de bal door. Daar is Biogaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biogaj geeft de bal voor. Foler springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Heberle kopt de bal weg. Despotović met een sublieme pass. Foler bereikt de bal nog maar net als eerste. Foler schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Alca team - ManchesterUnitedCroatia 7:0

73e minuut.
Juričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Juričević passt de bal met de wreef. Heberle heeft problemen om de bal te vangen. Foler bereikt de bal nog maar net als eerste. Foler schiet op doel. Česić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Česić speelt de bal door. Despotović rent richting de bal. Despotović schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alca team - ManchesterUnitedCroatia 8:0

82e minuut.
Despotović onderschept slim de pass. Despotović geeft een lange en hoge pass. Daar is Karabaić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tudić is nu in balbezit. Tudić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Česić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Foler bereikt de bal nog maar net als eerste. Foler draait met de bal, schiet en ... Česić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alca team - ManchesterUnitedCroatia 9:0

87e minuut.
Tudić rent richting de bal. Tudić geeft een lange en hoge pass. Ćuković heeft problemen om de bal te vangen. Tudić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudić haalt uit met een fantastische trap. Česić bokst de bal weg. Foler bereikt de bal nog maar net als eerste. Foler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alca team - ManchesterUnitedCroatia 10:0

88e minuut.
Tudić passt de bal zonder na te denken. Foler heeft problemen om de bal te vangen. Despotović rent richting de bal. Despotović geeft een lange en hoge pass. Tudić maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Tudić rent richting de bal. Tudić geeft een lange en hoge pass. Ružak heeft problemen om de bal te vangen. Foler rent richting de bal. Foler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alca team - ManchesterUnitedCroatia 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alca team 9%, ManchesterUnitedCroatia 91%.
Alca team - ManchesterUnitedCroatia 11:0