Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nk Jamnica Levski Slobodnica 1946
Normal Tactiek Diskachu
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 15.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Beštić is nu in balbezit. Sirovina verovert de bal door een tackle van achteren. Dujmov begaat een overtreding. Dujmov krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Beštić rent richting de bal. Arlović verovert de bal door een tackle van achteren. Arlović met een sublieme pass. Hiroš is nu in balbezit. Hiroš haalt uit met een fantastische trap. Vrčić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nk Jamnica 45%, Levski Slobodnica 1946 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nk Jamnica - Levski Slobodnica 1946 0:0

47e minuut.
Beštić controleert de bal met de borst. Beštić speelt de bal door. Blagdan geeft een lange en hoge pass. Daar is Hiroš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hiroš schiet op doel. Vrčić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Reif trapt de bal weg van het doel. Sedić kopt de bal weg. Višak heeft problemen om de bal te vangen. Patafta is nu in balbezit. Patafta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kirkov geeft een lange en hoge pass. Cimador is nu in balbezit. Petelin begaat een overtreding. Petelin krijgt een gele kaart. Cimador wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cimador kan niet meer verder spelen. Antičev komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nk Jamnica 42%, Levski Slobodnica 1946 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nk Jamnica - Levski Slobodnica 1946 0:0