Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San Servolo Atletics Zmajevi
443 tech Tactiek trening
53% Balbezit 47%
13% Spel op eigen helft 87%
37 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.4 gemiddelde waardering 43.1
zeer goed Schieten matig
solide Passen goed
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Tuñón is nu in balbezit. Astrakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Astrakov passt de bal zonder na te denken. Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. Calle schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vračar rent richting de bal. Vračar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
San Servolo Atletics - Zmajevi 1:0

4e minuut.
Giraflor kopt de bal weg. Seyidsoy rent richting de bal. Seyidsoy probeert naar een medespeler te passen. Tuñón is nu in balbezit. Tuñón haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
San Servolo Atletics - Zmajevi 2:0

5e minuut.
Tuñón probeert naar een medespeler te passen. Krdžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krdžić met een sublieme pass. Tuñón rent richting de bal. Tuñón draait met de bal, schiet en ... Deaconescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Giraflor met een sublieme pass. Krdžić is nu in balbezit. Krdžić speelt de bal door. Vračar heeft problemen om de bal te vangen. Vračar haalt uit met een fantastische trap. Deaconescu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
San Servolo Atletics - Zmajevi 3:0

10e minuut.
Blanquedano verovert de bal door een tackle van achteren. Seyidsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Seyidsoy speelt de bal door. Krdžić is nu in balbezit. Krdžić probeert naar een medespeler te passen. Deaconescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tuñón bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuñón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
San Servolo Atletics - Zmajevi 4:0

13e minuut.
Cioban geeft een hoge lob. Klungelig pakt Turkeshi de bal. Giraflor probeert naar een medespeler te passen. Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. Calle speelt de bal door. Deaconescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vračar is nu in balbezit. Vračar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
San Servolo Atletics - Zmajevi 5:0

16e minuut.
Giraflor met een snelle inworp. Seyidsoy probeert naar een medespeler te passen. Tuñón bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuñón draait met de bal, schiet en ... Deaconescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Servolo Atletics - Zmajevi 6:0

21e minuut.
Krdžić is nu in balbezit. Krdžić passt de bal met de wreef. Tuñón is nu in balbezit. Tuñón haalt uit met een fantastische trap. Deaconescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Servolo Atletics - Zmajevi 7:0

22e minuut.
Calle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Seyidsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Seyidsoy speelt de bal door. Tuñón is nu in balbezit. Tuñón draait met de bal, schiet en ... Deaconescu bokst de bal weg.

24e minuut.
Arcoş maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Krdžić rent richting de bal. Krdžić probeert naar een medespeler te passen. Tuñón rent richting de bal. Tuñón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
San Servolo Atletics - Zmajevi 8:0

26e minuut.
Calle onderschept slim de pass. Calle passt de bal met de wreef. Tuñón is nu in balbezit. Tuñón draait met de bal, schiet en ... Deaconescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Servolo Atletics - Zmajevi 9:0

31e minuut.
Inworp. Seyidsoy met een snelle inworp. Calle probeert naar een medespeler te passen. Tuñón rent richting de bal. Tuñón haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Seyidsoy passt de bal zonder na te denken. Daar is Vračar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuñón is nu in balbezit. Tuñón schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Krdžić is nu in balbezit. Krdžić speelt de bal door. Tuñón bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuñón draait met de bal, schiet en ... Deaconescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Servolo Atletics - Zmajevi 10:0

42e minuut.
Turkeshi probeert naar een medespeler te passen. Calle heeft problemen om de bal te vangen. Calle passt de bal zonder na te denken. Tuñón is nu in balbezit. Tuñón schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Groszmann is nu in balbezit. Groszmann met een sublieme pass. Tuñón bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuñón haalt uit met een fantastische trap. Deaconescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
San Servolo Atletics - Zmajevi 11:0

45e minuut.
Seyidsoy is nu in balbezit. Seyidsoy passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tuñón de bal. Tuñón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
San Servolo Atletics - Zmajevi 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Servolo Atletics 17%, Zmajevi 83%.
San Servolo Atletics - Zmajevi 12:0

48e minuut.
Nesteruk onderschept slim de pass. Nesteruk passt de bal in één keer door. Calle is nu in balbezit. Tuñón bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuñón schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
San Servolo Atletics - Zmajevi 13:0

50e minuut.
Klungelig pakt Cioban de bal. Calle geeft de bal voor. Tuñón bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuñón schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Servolo Atletics - Zmajevi 14:0

54e minuut.
Krdžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krdžić speelt de bal door. Daar is Tuñón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuñón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
San Servolo Atletics - Zmajevi 15:0

58e minuut.
Arcoş speelt de bal door. Krdžić rent richting de bal. Krdžić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vračar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vračar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Arcoş passt de bal met de wreef. Calle probeert naar een medespeler te passen. Tuñón rent richting de bal. Tuñón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
San Servolo Atletics - Zmajevi 16:0

67e minuut.
Deaconescu speelt de bal door. Giraflor kopt de bal weg. Seyidsoy speelt de bal door. Krdžić rent richting de bal. Krdžić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Vračar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vračar probeert naar een medespeler te passen. Calle speelt de bal door. Klungelig pakt Vračar de bal. Vračar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
San Servolo Atletics - Zmajevi 17:0

71e minuut.
Giraflor met een sublieme pass. Calle speelt de bal door. Krdžić met een sublieme pass. Tuñón rent richting de bal. Tuñón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Arcoş verovert de bal door een tackle van achteren. Arcoş geeft de bal voor. Vračar heeft problemen om de bal te vangen. Vračar schiet op doel. Deaconescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Servolo Atletics - Zmajevi 18:0

75e minuut.
Calle is nu in balbezit. Calle met een sublieme pass. Vračar rent richting de bal. Vračar schiet op doel. Deaconescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Blanquedano bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesteruk verovert de bal door een tackle van achteren. Nesteruk geeft een lange en hoge pass. Vračar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vračar schiet op doel. Deaconescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tuñón is nu in balbezit. Tuñón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Nesteruk rent richting de bal. Seyidsoy rent richting de bal. Seyidsoy passt de bal met de wreef. Vračar is nu in balbezit. Vračar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Krdžić probeert de bal aan de voet te houden. Krdžić passt de bal met de wreef. Tuñón rent richting de bal. Tuñón haalt uit met een fantastische trap. Deaconescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Servolo Atletics - Zmajevi 19:0

87e minuut.
Seyidsoy onderschept slim de pass. Seyidsoy probeert naar een medespeler te passen. Tuñón bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuñón schiet op doel. Deaconescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
San Servolo Atletics - Zmajevi 20:0

89e minuut.
Calle met de inworp. Seyidsoy probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tuñón de bal. Tuñón haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
San Servolo Atletics - Zmajevi 21:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Servolo Atletics 10%, Zmajevi 90%.
San Servolo Atletics - Zmajevi 21:0