Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Solomons Likos
Normal Tactiek D5
43% Balbezit 57%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
33 gemiddelde waardering 41.2
slecht Schieten goed
matig Passen goed
redelijk Verdedigen redelijk


15e minuut.
Kojo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosik bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Virovac. Virovac krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Urbányi geeft de bal voor. Inworp. Rosik met de inworp. Kamieniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamieniec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Gilbert onderschept slim de pass. Monopoli is nu in balbezit. Vereshyaka begaat een overtreding. Vereshyaka krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Citko geeft een hoge lob. Voisin speelt de bal door. Klungelig pakt Vereshyaka de bal. Garić rent richting de bal. Garić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Gilbert onderschept slim de pass. Citko bereikt de bal nog maar net als eerste. Citko passt de bal met de wreef. Škegro is nu in balbezit. Škegro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Solomons 51%, Likos 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C.Solomons - Likos 0:0

57e minuut.
Masov kopt de bal weg. Palacios San Millán probeert de bal met de borst te controleren. Mijić is nu in balbezit. Palacios San Millán verovert de bal door een tackle van achteren. Palacios San Millán schiet op doel. Pakki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Monci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Solomons - Likos 1:0

65e minuut.
Vereshyaka passt de bal zonder na te denken. Mijić rent richting de bal. Palacios San Millán onderschept slim de pass. Palacios San Millán geeft een lange en hoge pass. Monci krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Virovac kopt de bal weg. Citko is nu in balbezit. Citko passt de bal zonder na te denken. Garić rent richting de bal. Garić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Mijić geeft de bal voor. Klungelig pakt Voisin de bal. Škegro is nu in balbezit. Škegro draait met de bal, schiet en ... Popiołek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Gilbert met een snelle inworp. Citko is nu in balbezit. Citko speelt de bal door. Škegro is nu in balbezit. Škegro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Vereshyaka geeft een hoge lob. Rosik kopt de bal weg. Klungelig pakt Monci de bal. Kamieniec rent richting de bal. Kamieniec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Solomons 63%, Likos 37%.
F.C.Solomons - Likos 1:0