Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nk Vranduk NikoGamesBL
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.7
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Banić met een sublieme pass. Vican heeft problemen om de bal te vangen. Vican passt de bal zonder na te denken. Banić bereikt de bal nog maar net als eerste. Banić haalt uit met een fantastische trap. Marks verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Prelas met de inworp. Jerkić geeft een lange en hoge pass. Kajin heeft problemen om de bal te vangen. Vican is nu in balbezit. Vican draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Vican kopt de bal weg. Banić is nu in balbezit. Vrećica tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vrećica krijgt een gele kaart. Banić raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Petri neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Buljevački met een sublieme pass. Vican rent richting de bal. Met opzet legt Tolić zijn tegenspeler op de grond. Tolić krijgt een gele kaart. Vican raakt geblesseerd tijdens het duel. Petri wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vranduk - NikoGamesBL 1:0

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buljevački met een snelle inworp. Petri is nu in balbezit. Hrvelj verovert de bal door een tackle van achteren. Hrvelj geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nk Vranduk - NikoGamesBL 1:1

33e minuut.
Banić is nu in balbezit. Banić passt de bal in één keer door. Vican is nu in balbezit. Vican schiet op doel. Marks probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vranduk - NikoGamesBL 2:1

37e minuut.
Vican rent richting de bal. Tolić speelt de bal door. Petri met een sublieme pass. Banić is nu in balbezit. Banić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Ružić probeert naar een medespeler te passen. Čobić rent richting de bal. Hrvelj maakt een afschuwelijke overtreding. Hrvelj krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Čobić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Čobić met een snel genomen vrije trap. Vican rent richting de bal. Vican schiet op doel. Klungelig pakt Zelenković de bal. Zelenković onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Hrvelj geeft de bal voor. Prelas kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Tolić de bal onder controle te krijgen. Hrvelj is nu in balbezit. Hrvelj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nk Vranduk - NikoGamesBL 2:2

45e minuut.
Novalija geeft de bal voor. Klungelig pakt Petri de bal. Tolić rent richting de bal. Banko rent richting de bal. Banko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nk Vranduk 36%, NikoGamesBL 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nk Vranduk - NikoGamesBL 2:2

70e minuut.
Ružić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ružić passt de bal in één keer door. Daar is Kajin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vican rent richting de bal. Vican schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Petri kopt de bal weg. Daar is Banić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vrećica rent richting de bal. Vican onderschept slim de pass. Vican haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vranduk - NikoGamesBL 3:2

73e minuut.
Banić rent richting de bal. Jerkić is nu in balbezit. Jerkić met een sublieme pass. Vican is nu in balbezit. Vican draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Tolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Petri is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tolić. Petri wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Petri kan niet meer verder spelen. Popa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nk Vranduk 36%, NikoGamesBL 64%.
Nk Vranduk - NikoGamesBL 3:2