Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Andreej FC Likos
Normal Tactiek D5
40% Balbezit 60%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 41
unsatisfactory Schieten good
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


3e minuut.
Cordaš met een snelle inworp. Bliznaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Citko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bliznaković is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bliznaković legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pakki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Na een snelle pass probeert Opanak de bal onder controle te krijgen. Garić rent richting de bal. Garić passt de bal in één keer door. Škegro rent richting de bal. Škegro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Mančić met een sublieme pass. Citko bereikt de bal nog maar net als eerste. Citko speelt de bal door. Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Škegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Škegro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Andreej FC - Likos 0:1

8e minuut.
Citko bereikt de bal nog maar net als eerste. Citko met een sublieme pass. Daar is Škegro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Škegro draait met de bal, schiet en ... Černokus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić draait met de bal, schiet en ... Aranitović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Škegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Škegro haalt uit met een fantastische trap. Ferčec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Kamenšec kopt de bal weg. Škegro heeft problemen om de bal te vangen. Crnalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Škegro verovert de bal door een tackle van achteren. Škegro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kamenšec is nu in balbezit. Kamenšec passt de bal zonder na te denken. Škegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Škegro schiet op doel. Černokus probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mančić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Škegro rent richting de bal. Škegro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić draait met de bal, schiet en ... Aranitović probeert de bal aan de voet te houden. Ferčec bokst de bal weg.

23e minuut.
Kljajić is nu in balbezit. Citko verovert de bal door een tackle van achteren. Citko geeft de bal voor. Škegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Škegro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Andreej FC - Likos 0:2

29e minuut.
Škegro is nu in balbezit. Škegro passt de bal in één keer door. Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Andreej FC - Likos 0:3

30e minuut.
Masnov rent richting de bal. Džerov verovert de bal door een tackle van achteren. Džerov passt de bal met de wreef. Škegro rent richting de bal. Škegro haalt uit met een fantastische trap. Ferčec bokst de bal weg. Klungelig pakt Aranitović de bal. Škegro rent richting de bal. Škegro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Andreej FC - Likos 0:4

37e minuut.
Cordaš onderschept slim de pass. Kamenšec rent richting de bal. Cordaš maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Cordaš moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cordaš schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

38e minuut.
Garić heeft problemen om de bal te vangen. Garić passt de bal zonder na te denken. Kljajić is nu in balbezit. Škegro is nu in balbezit. Škegro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Džerov met de inworp. Citko is nu in balbezit. Citko passt de bal met de wreef. Škegro is nu in balbezit. Škegro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Andreej FC - Likos 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andreej FC 80%, Likos 20%.
Andreej FC - Likos 0:5

53e minuut.
Mijić verovert de bal door een tackle van achteren. Džerov rent richting de bal. Džerov passt de bal zonder na te denken. Garić is nu in balbezit. Garić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Daar is Mijić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gilbert rent richting de bal. Gilbert speelt de bal door. Škegro is nu in balbezit. Škegro draait met de bal, schiet en ... Ferčec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Klungelig pakt Garić de bal. Černokus is nu in balbezit. Černokus passt de bal in één keer door. Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ferčec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Crnalić kopt de bal weg. Citko heeft problemen om de bal te vangen. Citko speelt de bal door. Škegro rent richting de bal. Škegro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Škegro rent richting de bal. Citko met een sublieme pass. Garić heeft problemen om de bal te vangen. Garić passt de bal zonder na te denken. Škegro heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Škegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Škegro haalt uit met een fantastische trap. Ferčec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Andreej FC - Likos 0:6

78e minuut.
Škegro rent richting de bal. Citko rent richting de bal. Citko passt de bal zonder na te denken. Garić rent richting de bal. Garić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Samukić is nu in balbezit. Gilbert is nu in balbezit. Gilbert passt de bal zonder na te denken. Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Samukić passt de bal zonder na te denken. Džerov is nu in balbezit. Džerov geeft een hoge lob. Škegro is nu in balbezit. Škegro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Garić is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Andreej FC - Likos 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andreej FC 71%, Likos 29%.
Andreej FC - Likos 0:7