Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Zagreb 041 F.C.Solomons
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 33.5
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen redelijk


5e minuut.
Vereshyaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikić rent richting de bal. Galiardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikić onderschept slim de pass. Bikić schiet op doel. Popiołek bokst de bal weg.

15e minuut.
Kojo geeft een hoge lob. Rosik kopt de bal weg. Monci probeert de bal met de borst te controleren. Kamieniec rent richting de bal. Kamieniec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Palacios San Millán geeft de bal voor. Daar is Maltar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monci rent richting de bal. Monci draait met de bal, schiet en ... Tun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Hrastinski kopt de bal weg. Smoljo probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kamieniec. Kamieniec krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Vereshyaka rent richting de bal. Jurica rent richting de bal. Vereshyaka geeft een lange en hoge pass. Monci is nu in balbezit. Monci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Daar is Smoljo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vereshyaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoljo begaat een overtreding. Smoljo krijgt een gele kaart. Vereshyaka wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Vereshyaka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Monci bereikt de bal nog maar net als eerste. Monci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Vereshyaka controleert de bal met de borst. Vereshyaka passt de bal zonder na te denken. Parežanin heeft problemen om de bal te vangen. Monci bereikt de bal nog maar net als eerste. Monci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Popiołek met een harde bal richting middenveld. Smoljo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Vereshyaka de bal onder controle te krijgen. Bikić is nu in balbezit. Bikić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Jurica is nu in balbezit. Palacios San Millán rent richting de bal. Palacios San Millán speelt de bal door. Monci bereikt de bal nog maar net als eerste. Monci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Zagreb 041 - F.C.Solomons 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Zagreb 041 47%, F.C.Solomons 53%.
NK Zagreb 041 - F.C.Solomons 0:1

49e minuut.
Jurica rent richting de bal. Jurica passt de bal in één keer door. Kozlica heeft problemen om de bal te vangen. Monci is nu in balbezit. Monci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Vereshyaka kopt de bal weg. Klungelig pakt Kozlica de bal. Kamieniec met een sublieme pass. Monci heeft problemen om de bal te vangen. Monci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Voisin onderschept slim de pass. Voisin geeft een lange en hoge pass. Monci heeft problemen om de bal te vangen. Monci schiet op doel. Abram maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

64e minuut.
Kamieniec rent richting de bal. Hrastinski verovert de bal door een tackle van achteren. Palacios San Millán met een sublieme pass. Monci rent richting de bal. Monci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Abram probeert naar een medespeler te passen. Vereshyaka heeft problemen om de bal te vangen. Smoljo is nu in balbezit. Kamieniec is nu in balbezit. Kamieniec haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Palacios San Millán is nu in balbezit. Palacios San Millán passt de bal met de wreef. Monci bereikt de bal nog maar net als eerste. Monci haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Hrastinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamieniec rent richting de bal. Kamieniec passt de bal in één keer door. Monci bereikt de bal nog maar net als eerste. Monci haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Kozlica is nu in balbezit. Kamieniec is nu in balbezit. Kamieniec probeert naar een medespeler te passen. Monci rent richting de bal. Monci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Zagreb 041 - F.C.Solomons 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Zagreb 041 70%, F.C.Solomons 30%.
NK Zagreb 041 - F.C.Solomons 0:2