Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Crvena Banana NikoGamesBL
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 14.9
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kajkut met de inworp. Norac is nu in balbezit. Norac draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ćurić de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Buljevački met de inworp. Daar is Hrvelj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrvelj geeft de bal voor. Banko bereikt de bal nog maar net als eerste. Banko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Crvena Banana - NikoGamesBL 0:1

25e minuut.
Hrvelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Tešević verovert de bal door een tackle van achteren. Tešević passt de bal in één keer door. Ćurić rent richting de bal. Ćurić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NK Crvena Banana - NikoGamesBL 1:1

33e minuut.
Kenjić heeft problemen om de bal te vangen. Hrvelj is nu in balbezit. Hrvelj passt de bal met de wreef. Banko bereikt de bal nog maar net als eerste. Banko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Vujica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tešević is nu in balbezit. Tešević met een sublieme pass. Ćurić is nu in balbezit. Ćurić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Crvena Banana 57%, NikoGamesBL 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NK Crvena Banana - NikoGamesBL 1:1

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kajkut zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ružić is nu in balbezit. Norac verovert de bal door een tackle van achteren. Norac geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Banko geeft de bal voor. Norac bereikt de bal nog maar net als eerste. Norac passt de bal in één keer door. Ćurić rent richting de bal. Ćurić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Tešević met een sublieme pass. Ireiz rent richting de bal. Ireiz passt de bal met de wreef. Ćurić rent richting de bal. Ćurić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Crvena Banana 43%, NikoGamesBL 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NK Crvena Banana - NikoGamesBL 1:1