Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Likos NK Zagreb 041
D5 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
23% Spel op eigen helft 77%
31 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 16.7
good Schieten poor
good Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Citko met een sublieme pass. Mančić is nu in balbezit. Mančić passt de bal met de wreef. Škegro is nu in balbezit. Škegro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

2e minuut.
Mančić passt de bal zonder na te denken. Škegro rent richting de bal. Škegro passt de bal in één keer door. Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Abram met een harde bal richting middenveld. Džerov rent richting de bal. Džerov speelt de bal door. Škegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Škegro schiet op doel. Abram kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Mijić geeft een hoge lob. Citko bereikt de bal nog maar net als eerste. Citko geeft de bal voor. Garić rent richting de bal. Garić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Maltar geeft de bal voor. Langus kopt de bal weg. Škegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić is nu in balbezit. Garić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Likos - NK Zagreb 041 1:0

17e minuut.
Daar is Jurica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Škegro is nu in balbezit. Škegro passt de bal met de wreef. Garić rent richting de bal. Garić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Škegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurica onderschept slim de pass. Mančić onderschept slim de pass. Škegro rent richting de bal. Škegro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Citko is nu in balbezit. Citko passt de bal zonder na te denken. Garić is nu in balbezit. Garić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Garić rent richting de bal. Kozlica tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Garić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Citko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Škegro maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Likos - NK Zagreb 041 2:0

29e minuut.
Parežanin passt de bal zonder na te denken. Kozlica probeert de bal met de borst te controleren. Garić is nu in balbezit. Garić schiet op doel. Abram probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Likos - NK Zagreb 041 3:0

33e minuut.
Citko probeert naar een medespeler te passen. Garić heeft problemen om de bal te vangen. Maltar is nu in balbezit. Garić verovert de bal door een tackle van achteren. Garić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Mančić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Citko bereikt de bal nog maar net als eerste. Citko geeft een hoge lob. Škegro is nu in balbezit. Škegro haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić probeert naar een medespeler te passen. Škegro rent richting de bal. Škegro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Likos - NK Zagreb 041 4:0

44e minuut.
Gilbert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Citko rent richting de bal. Citko passt de bal zonder na te denken. Daar is Škegro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Škegro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Likos 22%, NK Zagreb 041 78%.
Likos - NK Zagreb 041 4:0

46e minuut.
Bikić heeft problemen om de bal te vangen. Skopljak rent richting de bal. Škegro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Škegro krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Citko passt de bal met de wreef. Kamenšec probeert naar een medespeler te passen. Citko probeert naar een medespeler te passen. Garić is nu in balbezit. Garić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Mrđa kan de bal niet met de borst controleren. Mrđa geeft de bal voor. Citko speelt de bal door. Daar is Škegro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Škegro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Likos - NK Zagreb 041 5:0

74e minuut.
Kamenšec geeft de bal voor. Parežanin kopt de bal weg. Škegro rent richting de bal. Škegro haalt uit met een fantastische trap. Maltar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abram bokst de bal weg.

78e minuut.
Džerov met de inworp. Citko rent richting de bal. Citko passt de bal in één keer door. Maltar bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltar geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mančić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Citko bereikt de bal nog maar net als eerste. Citko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Škegro passt de bal in één keer door. Tun is nu in balbezit. Garić verovert de bal door een tackle van achteren. Garić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Likos - NK Zagreb 041 6:0

84e minuut.
Abram met een harde bal richting middenveld. Gilbert kopt de bal weg. Parežanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić onderschept slim de pass. Garić draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kozlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozlica probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Džerov met de inworp. Citko geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Likos - NK Zagreb 041 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Likos 24%, NK Zagreb 041 76%.
Likos - NK Zagreb 041 7:0