Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NikoGamesBL Likos
Normal Tactiek D5
37% Balbezit 63%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 37.3
poor Schieten good
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Pavlin rent richting de bal. Pavlin geeft de bal voor. Ivaldi met een sublieme pass. Škegro probeert de bal met de borst te controleren. Škegro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Kajin geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pavlin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Citko is nu in balbezit. Citko geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Hrvelj passt de bal in één keer door. Mančić speelt de bal door. Garić rent richting de bal. Garić draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zelenković de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
NikoGamesBL - Likos 0:1

12e minuut.
Citko is nu in balbezit. Citko met een sublieme pass. Garić rent richting de bal. Garić haalt uit met een fantastische trap. Duljaj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NikoGamesBL - Likos 0:2

12e minuut.
Mančić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jamrik komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Ufuker speelt de bal door. Pavlin is nu in balbezit. Pavlin passt de bal in één keer door. Daar is Škegro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Škegro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Citko kopt de bal weg. Garić rent richting de bal. Garić passt de bal met de wreef. Škegro is nu in balbezit. Škegro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Novalija met een sublieme pass. Citko bereikt de bal nog maar net als eerste. Citko passt de bal zonder na te denken. Garić rent richting de bal. Garić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NikoGamesBL - Likos 0:3

30e minuut.
Ivaldi rent richting de bal. Ivaldi met een sublieme pass. Škegro rent richting de bal. Škegro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Jamrik kopt de bal weg. Klungelig pakt Garić de bal. Vrećica is nu in balbezit. Garić verovert de bal door een tackle van achteren. Garić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Daar is Garić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ružić rent richting de bal. Citko onderschept slim de pass. Daar is Garić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Jamrik passt de bal zonder na te denken. Ufuker rent richting de bal. Ufuker probeert naar een medespeler te passen. Citko rent richting de bal. Citko geeft een lange en hoge pass. Duljaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NikoGamesBL 68%, Likos 32%.
NikoGamesBL - Likos 0:3

49e minuut.
Citko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jamrik is nu in balbezit. Garić rent richting de bal. Garić passt de bal met de wreef. Pavlin speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Ufuker geeft de bal voor. Daar is Raco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaldi passt de bal zonder na te denken. Škegro rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Pavlin speelt de bal door. Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić schiet op doel. Zelenković probeert de bal aan de voet te houden. Škegro maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Jamrik bereikt de bal nog maar net als eerste. Citko bereikt de bal nog maar net als eerste. Citko probeert naar een medespeler te passen. Daar is Škegro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Škegro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Hrvelj kopt de bal weg. Ivaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaldi probeert naar een medespeler te passen. Škegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Škegro haalt uit met een fantastische trap. Duljaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Ružić rent richting de bal. Citko onderschept slim de pass. Citko passt de bal met de wreef. Škegro rent richting de bal. Škegro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Pavlin heeft problemen om de bal te vangen. Pavlin passt de bal met de wreef. Škegro is nu in balbezit. Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Duljaj probeert naar een medespeler te passen. Ufuker speelt de bal door. Zelenković heeft problemen om de bal te vangen. Citko is nu in balbezit. Citko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Duljaj speelt de bal door. Ufuker kopt de bal weg. Daar is Garić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Citko bereikt de bal nog maar net als eerste. Citko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NikoGamesBL - Likos 0:4

72e minuut.
Buljevački zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Škegro rent richting de bal. Belić begaat een overtreding. Belić krijgt een gele kaart. Škegro raakt geblesseerd tijdens het duel. Ufuker zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Garić maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Ufuker passt de bal met de wreef. Škegro rent richting de bal. Škegro passt de bal zonder na te denken. Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Klungelig pakt Citko de bal. Citko geeft een hoge lob. Pavlin rent richting de bal. Garić rent richting de bal. Garić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NikoGamesBL - Likos 0:5

82e minuut.
Ivaldi geeft een lange en hoge pass. Pavlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlin geeft een hoge lob. Škegro is nu in balbezit. Škegro schiet op doel. Duljaj bokst de bal weg.

84e minuut.
Duljaj trapt de bal weg van het doel. Ivaldi kopt de bal weg. Vrećica heeft problemen om de bal te vangen. Garić is nu in balbezit. Garić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NikoGamesBL - Likos 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NikoGamesBL 84%, Likos 16%.
NikoGamesBL - Likos 0:6