Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Likos NikoGamesBL
D5 Tactiek Normal
66% Balbezit 34%
19% Spel op eigen helft 81%
32 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.6 gemiddelde waardering 13.8
adequate Schieten unsatisfactory
adequate Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pavlin neemt de hoekschop. Škegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Škegro schiet op doel. Duljaj probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Likos - NikoGamesBL 1:0

9e minuut.
Škegro rent richting de bal. Banko onderschept slim de pass. Banko met een sublieme pass. Daar is Mijić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mijić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Ivaldi rent richting de bal. Ivaldi geeft een hoge lob. Daar is Vrećica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Škegro rent richting de bal. Škegro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Likos - NikoGamesBL 2:0

14e minuut.
Ivaldi met een sublieme pass. Ufuker bereikt de bal nog maar net als eerste. Ufuker passt de bal met de wreef. Mijić is nu in balbezit. Mijić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Ufuker heeft problemen om de bal te vangen. Ufuker geeft de bal voor. Vrećica rent richting de bal. Škegro verovert de bal door een tackle van achteren. Škegro schiet op doel. Duljaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Ružić probeert naar een medespeler te passen. Pavlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlin met een sublieme pass. Škegro rent richting de bal. Škegro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Ivaldi kopt de bal weg. Škegro controleert de bal met de borst. Mijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijić schiet op doel. Zelenković probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Mijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ufuker bereikt de bal nog maar net als eerste. Ufuker probeert naar een medespeler te passen. Škegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Škegro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Ivaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaldi passt de bal in één keer door. Džerov speelt de bal door. Škegro rent richting de bal. Škegro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Ivaldi rent richting de bal. Ivaldi geeft een hoge lob. Kajin heeft problemen om de bal te vangen. Pavlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlin geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ivaldi met een snelle inworp. Škegro is nu in balbezit. Škegro schiet op doel. Vrećica probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ivaldi neemt de hoekschop. Ufuker is nu in balbezit. Ufuker draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Mijić rent richting de bal. Mijić passt de bal met de wreef. van Oostrum probeert naar een medespeler te passen. Škegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Škegro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Ufuker passt de bal in één keer door. Ivaldi heeft problemen om de bal te vangen. Ivaldi speelt de bal door. Škegro rent richting de bal. Škegro draait met de bal, schiet en ... Duljaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Ivaldi passt de bal met de wreef. Škegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Škegro passt de bal met de wreef. Mijić is nu in balbezit. Mijić schiet op doel. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Vrećica geeft de bal voor. Škegro is nu in balbezit. Mijić is nu in balbezit. Mijić schiet op doel. Duljaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Likos 18%, NikoGamesBL 82%.
Likos - NikoGamesBL 2:0

46e minuut.
Banko speelt de bal door. Brkić heeft problemen om de bal te vangen. Škegro verovert de bal door een tackle van achteren. Škegro heeft problemen om de bal te vangen. Škegro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Raco geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ivaldi met de inworp. Ufuker rent richting de bal. Ufuker haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Likos - NikoGamesBL 3:0

53e minuut.
Inworp. Ivaldi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ufuker probeert naar een medespeler te passen. Škegro is nu in balbezit. Škegro schiet op doel. Duljaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Ufuker verovert de bal door een tackle van achteren. Ufuker probeert naar een medespeler te passen. Škegro is nu in balbezit. Škegro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Likos - NikoGamesBL 4:0

67e minuut.
Ufuker verovert de bal door een tackle van achteren. Ufuker passt de bal met de wreef. Škegro is nu in balbezit. Škegro schiet op doel. Duljaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Škegro rent richting de bal. Raco begaat een overtreding. Škegro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. van Oostrum met een snel genomen vrije trap. Škegro kopt de bal weg. Mijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijić haalt uit met een fantastische trap. Duljaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Ufuker geeft de bal voor. Pavlin geeft een lange en hoge pass. Daar is Kajin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Ivaldi speelt de bal door. Vrećica bereikt de bal nog maar net als eerste. Škegro verovert de bal door een tackle van achteren. Škegro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Likos - NikoGamesBL 5:0

83e minuut.
Ufuker is nu in balbezit. Klungelig pakt Škegro de bal. Ufuker is nu in balbezit. Škegro rent richting de bal. Škegro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Likos - NikoGamesBL 6:0

86e minuut.
Klungelig pakt Mijić de bal. Mijić met een sublieme pass. Škegro is nu in balbezit. Škegro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Likos - NikoGamesBL 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Likos 19%, NikoGamesBL 81%.
Likos - NikoGamesBL 7:0