Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nk Vranduk F.C.Solomons
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 30.9
poor Schieten average
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Čobić rent richting de bal. Kamieniec is nu in balbezit. Kamieniec passt de bal met de wreef. Palacios San Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios San Millán geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Stipišić niet meer kan verder spelen. Masirača komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Vereshyaka speelt de bal door. Martin is nu in balbezit. Martin geeft de bal voor. Monci is nu in balbezit. Monci schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Monci bereikt de bal nog maar net als eerste. Monci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vranduk - F.C.Solomons 0:1

11e minuut.
Kamieniec kopt de bal weg. Monci is nu in balbezit. Petri begaat een overtreding. Petri krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Vereshyaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Popa speelt de bal door. Kamieniec speelt de bal door. Monci rent richting de bal. Monci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Popa passt de bal in één keer door. Martin met een sublieme pass. Monci rent richting de bal. Klungelig pakt Monci de bal. Monci haalt uit met een fantastische trap. Masirača verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Kamieniec probeert naar een medespeler te passen. Daar is Monci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamieniec is nu in balbezit. Monci bereikt de bal nog maar net als eerste. Monci haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Vereshyaka passt de bal zonder na te denken. Palacios San Millán probeert naar een medespeler te passen. Monci is nu in balbezit. Monci schiet op doel. Batica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vranduk - F.C.Solomons 0:2

40e minuut.
Vereshyaka passt de bal in één keer door. Prelas rent richting de bal. Prelas speelt de bal door. Palacios San Millán is nu in balbezit. Palacios San Millán geeft de bal voor. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nk Vranduk 78%, F.C.Solomons 22%.
Nk Vranduk - F.C.Solomons 0:2

59e minuut.
Vereshyaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Burek verovert de bal door een tackle van achteren. Burek speelt de bal door. Monci rent richting de bal. Monci schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Burek heeft problemen om de bal te vangen. Kamieniec rent richting de bal. Monci is nu in balbezit. Monci schiet op doel. Masirača werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vranduk - F.C.Solomons 0:3

69e minuut.
Burek rent richting de bal. Kamieniec onderschept slim de pass. Kamieniec passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Monci de bal. Monci haalt uit met een fantastische trap. Masirača bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Vereshyaka met een sublieme pass. Kamieniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamieniec speelt de bal door. Monci is nu in balbezit. Monci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Batica heeft problemen om de bal te vangen. Rosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Monci bereikt de bal nog maar net als eerste. Monci draait met de bal, schiet en ... Masirača probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nk Vranduk 69%, F.C.Solomons 31%.
Nk Vranduk - F.C.Solomons 0:3