Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Crvena Banana Andreej FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 15.1
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Tešević passt de bal met de wreef. Kajkut bereikt de bal nog maar net als eerste. Opanak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Opanak krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Aranitović bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranitović geeft de bal voor. Kenjić kopt de bal weg. Ćurić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćurić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Crvena Banana - Andreej FC 1:0

31e minuut.
Tešević verovert de bal door een tackle van achteren. Norac rent richting de bal. Norac passt de bal in één keer door. Ćurić is nu in balbezit. Ćurić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Crvena Banana 55%, Andreej FC 45%.
NK Crvena Banana - Andreej FC 1:0

54e minuut.
Crnalić met een sublieme pass. Bliznaković rent richting de bal. Bliznaković passt de bal met de wreef. Podravec rent richting de bal. Podravec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Černokus bereikt de bal nog maar net als eerste. Norac is nu in balbezit. Norac passt de bal met de wreef. Ireiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ireiz geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Tešević rent richting de bal. Bliznaković probeert naar een medespeler te passen. Podravec bereikt de bal nog maar net als eerste. Podravec draait met de bal, schiet en ... Bokšić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NK Crvena Banana - Andreej FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Crvena Banana 53%, Andreej FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NK Crvena Banana - Andreej FC 1:1