Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Andreej FC NK Crvena Banana
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 17.6
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Tešević bereikt de bal nog maar net als eerste. Tešević geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Aranitović de bal onder controle te krijgen. Ćurić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćurić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Tešević bereikt de bal nog maar net als eerste. Masnov verovert de bal door een tackle van achteren. Masnov passt de bal zonder na te denken. Podravec is nu in balbezit. Podravec schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Gračar speelt de bal door. Kajkut rent richting de bal. Kajkut probeert naar een medespeler te passen. Ćurić is nu in balbezit. Ćurić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ferčec met een harde bal richting middenveld. Crnalić geeft een hoge lob. Tešević rent richting de bal. Bliznaković onderschept slim de pass. Bliznaković schiet op doel. Bokšić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Ćurić met een sublieme pass. Crnalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnalić met een sublieme pass. Podravec rent richting de bal. Podravec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Tešević is nu in balbezit. Bliznaković onderschept slim de pass. Tešević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bliznaković is nu in balbezit. Bliznaković draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Bliznaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Bliznaković speelt de bal door. Podravec rent richting de bal. Podravec draait met de bal, schiet en ... Gračar onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Masnov is nu in balbezit. Masnov speelt de bal door. Norac is nu in balbezit. Ćurić is nu in balbezit. Ćurić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Podravec rent richting de bal. Kenjić verovert de bal door een tackle van achteren. Bliznaković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bliznaković krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Kenjić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kenjić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Aranitović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćurić onderschept slim de pass. Ćurić schiet op doel. Ferčec probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Crnalić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mikšić komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andreej FC 43%, NK Crvena Banana 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Andreej FC - NK Crvena Banana 0:0

74e minuut.
Bliznaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenjić onderschept slim de pass. Bliznaković schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bliznaković krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Kenjić moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kenjić kan niet meer verder spelen. Fegic komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Gračar geeft een lange en hoge pass. Černokus kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Opanak de bal onder controle te krijgen. Ćurić rent richting de bal. Ćurić schiet op doel. Ferčec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andreej FC 39%, NK Crvena Banana 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Andreej FC - NK Crvena Banana 0:0