Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Solomons NikoGamesBL
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
30% Spel op eigen helft 70%
25 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30 gemiddelde waardering 16.2
zwak Schieten slecht
matig Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Vereshyaka kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Palacios San Millán de bal onder controle te krijgen. Kamieniec speelt de bal door. Monci heeft problemen om de bal te vangen. Monci schiet op doel. Duljaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Kajin is nu in balbezit. Kamieniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamieniec passt de bal zonder na te denken. Monci rent richting de bal. Monci schiet op doel. Duljaj bokst de bal weg. Monci rent richting de bal. Monci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kojo geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Monci de bal onder controle te krijgen. Vrećica bereikt de bal nog maar net als eerste. Monci verovert de bal door een tackle van achteren. Monci haalt uit met een fantastische trap. Duljaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Palacios San Millán geeft een hoge lob. Ružić heeft problemen om de bal te vangen. Martin probeert naar een medespeler te passen. Palacios San Millán rent richting de bal. Palacios San Millán geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Solomons - NikoGamesBL 1:0

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rosik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kamieniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamieniec geeft een hoge lob. Ružić probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Monci probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Solomons - NikoGamesBL 2:0

16e minuut.
Belić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Palacios San Millán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kamieniec is nu in balbezit. Kamieniec geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Monci passt de bal in één keer door. Rosik is nu in balbezit. Rosik met een sublieme pass. Kamieniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamieniec schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Banko rent richting de bal. Vereshyaka onderschept slim de pass. Vereshyaka probeert naar een medespeler te passen. Monci is nu in balbezit. Monci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Solomons - NikoGamesBL 3:0

42e minuut.
Ružić rent richting de bal. Ružić passt de bal met de wreef. Kamieniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamieniec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Solomons - NikoGamesBL 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Solomons 27%, NikoGamesBL 73%.
F.C.Solomons - NikoGamesBL 4:0

51e minuut.
Monci is nu in balbezit. Kamieniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Monci rent richting de bal. Kamieniec rent richting de bal. Kamieniec schiet op doel. Duljaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Solomons - NikoGamesBL 5:0

67e minuut.
Zelenković onderschept slim de pass. Zelenković geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palacios San Millán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kamieniec geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Zelenković geeft de bal voor. Palacios San Millán geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zelenković de bal. Monci bereikt de bal nog maar net als eerste. Monci schiet op doel. Duljaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Daar is Belić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palacios San Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios San Millán draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Monci de bal. Monci schiet op doel. Duljaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Monci rent richting de bal. Monci passt de bal zonder na te denken. Palacios San Millán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kamieniec rent richting de bal. Kamieniec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Ružić is nu in balbezit. Ružić probeert naar een medespeler te passen. Monci rent richting de bal. Monci schiet op doel. Duljaj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Solomons - NikoGamesBL 6:0

83e minuut.
Voisin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voisin geeft een hoge lob. Daar is Vrećica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monci bereikt de bal nog maar net als eerste. Monci draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Vrećica de bal. Monci bereikt de bal nog maar net als eerste. Monci schiet op doel. Duljaj probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Solomons 33%, NikoGamesBL 67%.
F.C.Solomons - NikoGamesBL 6:0