Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NikoGamesBL NK Bijenik
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 22.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Klungelig pakt Maurin de bal. Hrvelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Banko rent richting de bal. Hrvelj is nu in balbezit. Hrvelj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Provalić kan de bal niet met de borst controleren. Buljevački verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kukalo. Kukalo krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Kajin is nu in balbezit. Kajin speelt de bal door. Klungelig pakt Vrećica de bal. Badurina verovert de bal door een tackle van achteren. Badurina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ružić bereikt de bal nog maar net als eerste. Badurina verovert de bal door een tackle van achteren. Badurina passt de bal met de wreef. Jurov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Vrećica probeert naar een medespeler te passen. Buljevački met een sublieme pass. Hrvelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Banko rent richting de bal. Banko draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Hrvelj schiet op doel. Mikolčević met een sublieme pass. Badurina kopt de bal weg. Daar is Jurov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Duljaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Apovnik geeft een hoge lob. Inworp. Novalija zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hrvelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrvelj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Banko is nu in balbezit. Banko passt de bal zonder na te denken. Kukalo heeft problemen om de bal te vangen. Hrvelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrvelj draait met de bal, schiet en ... Mikolčević bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NikoGamesBL 62%, NK Bijenik 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NikoGamesBL - NK Bijenik 0:0

57e minuut.
Zelenković geeft de bal voor. Inworp. Šukalo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Badurina is nu in balbezit. Badurina geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Kuljanović speelt de bal door. Badurina bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Belić. Belić krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Klungelig pakt Hrvelj de bal. Kuljanović rent richting de bal. Met opzet legt Hrvelj zijn tegenspeler op de grond. Hrvelj is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

75e minuut.
Kuljanović met de inworp. Šukalo is nu in balbezit. Šukalo probeert naar een medespeler te passen. Bezić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NikoGamesBL 59%, NK Bijenik 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NikoGamesBL - NK Bijenik 0:0