Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Zagreb 041 NK Crvena Banana
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 16.9
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


14e minuut.
Šimunac geeft een hoge lob. Ćurić kopt de bal weg. Daar is Hrastinski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćurić onderschept slim de pass. Ćurić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Grbeš met een harde bal richting middenveld. Tešević kopt de bal weg. Klungelig pakt Hrastinski de bal. Ćurić is nu in balbezit. Ćurić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Zagreb 041 - NK Crvena Banana 0:1

28e minuut.
Inworp. Šimunac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Smoljo is nu in balbezit. Smoljo schiet op doel. Bokšić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Vujica is nu in balbezit. Smoljo onderschept slim de pass. Tešević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Smoljo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kozlica zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kenjić rent richting de bal. Kenjić geeft een lange en hoge pass. Parežanin heeft problemen om de bal te vangen. Kajkut is nu in balbezit. Kajkut draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Kenjić de bal onder controle te krijgen. Jurica bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurica geeft de bal voor. Daar is Bikić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bikić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Kenjić haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Tun met een harde bal richting middenveld. Smoljo rent richting de bal. Smoljo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Zagreb 041 46%, NK Crvena Banana 54%.
NK Zagreb 041 - NK Crvena Banana 0:1

71e minuut.
Smoljo onderschept slim de pass. Smoljo passt de bal zonder na te denken. Bikić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikić draait met de bal, schiet en ... Grbeš probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NK Zagreb 041 - NK Crvena Banana 1:1

74e minuut.
Hrastinski verovert de bal door een tackle van achteren. Bikić rent richting de bal. Smoljo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Zagreb 041 36%, NK Crvena Banana 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NK Zagreb 041 - NK Crvena Banana 1:1