Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NikoGamesBL Andreej FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 15.4
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Černokus bereikt de bal nog maar net als eerste. Černokus geeft de bal voor. Hrvelj probeert naar een medespeler te passen. Banko heeft problemen om de bal te vangen. Banko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NikoGamesBL - Andreej FC 1:0

25e minuut.
Raco probeert naar een medespeler te passen. Buljevački bereikt de bal nog maar net als eerste. Opanak is nu in balbezit. Buljevački rent richting de bal. Buljevački geeft een hoge lob. Ferčec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Ružić verovert de bal door een tackle van achteren. Bliznaković rent richting de bal. Bliznaković probeert naar een medespeler te passen. Podravec rent richting de bal. Podravec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Samukić probeert naar een medespeler te passen. Masnov is nu in balbezit. Masnov geeft de bal voor. Cordaš is nu in balbezit. Cordaš draait met de bal, schiet en ... Paal! Duljaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Bliznaković probeert de bal aan de voet te houden. Opanak speelt de bal door. Podravec rent richting de bal. Bliznaković rent richting de bal. Bliznaković draait met de bal, schiet en ... Duljaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Inworp. Buljevački met een snelle inworp. Hrvelj probeert naar een medespeler te passen. Banko is nu in balbezit. Banko draait met de bal, schiet en ... Ferčec bokst de bal weg.

42e minuut.
Ružić is nu in balbezit. Bliznaković onderschept slim de pass. Klungelig pakt Podravec de bal. Bliznaković is nu in balbezit. Bliznaković draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Ružić rent richting de bal. Bliznaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Bliznaković passt de bal in één keer door. Podravec rent richting de bal. Podravec schiet op doel. Duljaj bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NikoGamesBL 59%, Andreej FC 41%.
NikoGamesBL - Andreej FC 1:0

49e minuut.
Raco heeft problemen om de bal te vangen. Masnov probeert naar een medespeler te passen. Podravec rent richting de bal. Bliznaković is nu in balbezit. Bliznaković draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Masnov passt de bal met de wreef. Podravec bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrećica tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vrećica krijgt een gele kaart. Podravec raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bliznaković wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kajin verovert de bal door een tackle van achteren. Kajin geeft de bal voor. Samukić rent richting de bal. Hrvelj onderschept slim de pass. Hrvelj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Kajin geeft een hoge lob. Novalija rent richting de bal. Kljajić probeert naar een medespeler te passen. Buljevački rent richting de bal. Buljevački draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NikoGamesBL 50%, Andreej FC 50%.
NikoGamesBL - Andreej FC 1:0