Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Andreej FC NikoGamesBL
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 14.3
hopeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


9e minuut.
Bliznaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Bliznaković schiet op doel. Klungelig pakt Zelenković de bal. Podravec bereikt de bal nog maar net als eerste. Podravec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Andreej FC - NikoGamesBL 1:0

13e minuut.
Opanak met een snelle inworp. Masnov speelt de bal door. Raco rent richting de bal. Bliznaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Bliznaković draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Vrećica kopt de bal weg. Podravec kan de bal niet met de borst controleren. Zelenković is nu in balbezit. Podravec verovert de bal door een tackle van achteren. Podravec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Samukić heeft problemen om de bal te vangen. Belić is nu in balbezit. Belić passt de bal in één keer door. Brkić is nu in balbezit. Brkić haalt uit met een fantastische trap. Ferčec bokst de bal weg.

34e minuut.
Masnov rent richting de bal. Masnov geeft de bal voor. Kljajić heeft problemen om de bal te vangen. Novalija bereikt de bal nog maar net als eerste. Novalija draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Belić probeert naar een medespeler te passen. Hrvelj met een sublieme pass. Crnalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Brkić verovert de bal door een tackle van achteren. Brkić draait met de bal, schiet en ... Ferčec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hrvelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrvelj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andreej FC 51%, NikoGamesBL 49%.
Andreej FC - NikoGamesBL 1:0

47e minuut.
Belić heeft problemen om de bal te vangen. Bliznaković rent richting de bal. Bliznaković passt de bal in één keer door. Podravec rent richting de bal. Podravec haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Klungelig pakt Kljajić de bal. Hrvelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnalić is nu in balbezit. Hrvelj verovert de bal door een tackle van achteren. Hrvelj draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Kajin onderschept slim de pass. Ružić is nu in balbezit. Crnalić maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Crnalić moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Crnalić schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

69e minuut.
Hrvelj is nu in balbezit. Hrvelj probeert naar een medespeler te passen. Brkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Brkić schiet op doel. Novalija kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andreej FC 65%, NikoGamesBL 35%.
Andreej FC - NikoGamesBL 1:0