Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Likos NK Crvena Banana
D5 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
17% Spel op eigen helft 83%
34 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 17.2
goed Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
redelijk Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Ufuker is nu in balbezit. Ufuker geeft een lange en hoge pass. Daar is Grbeš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garić rent richting de bal. Garić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Likos - NK Crvena Banana 1:0

6e minuut.
Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Litrić is nu in balbezit. Garić onderschept slim de pass. Garić probeert naar een medespeler te passen. Pavlin geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Ufuker speelt de bal door. Džerov probeert naar een medespeler te passen. Garić is nu in balbezit. Garić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Tešević met een sublieme pass. Pavlin speelt de bal door. Ufuker met een sublieme pass. Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Ivaldi passt de bal zonder na te denken. Kenjić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Garić. Garić krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Garić rent richting de bal. Grbeš tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Garić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pavlin met een snel genomen vrije trap. Bokšić probeert naar een medespeler te passen. van Oostrum kopt de bal weg. Škegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Škegro draait met de bal, schiet en ... Bokšić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Vujica rent richting de bal. Ivaldi verovert de bal door een tackle van achteren. Ivaldi speelt de bal door. Škegro is nu in balbezit. Škegro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Likos - NK Crvena Banana 2:0

26e minuut.
van Oostrum verovert de bal door een tackle van achteren. van Oostrum geeft een hoge lob. Daar is Gračar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Škegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Škegro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Tešević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ufuker verovert de bal door een tackle van achteren. Ufuker probeert naar een medespeler te passen. Pavlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Škegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Škegro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Likos - NK Crvena Banana 3:0

31e minuut.
Ufuker speelt de bal door. Škegro rent richting de bal. Garić is nu in balbezit. Garić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Likos - NK Crvena Banana 4:0

38e minuut.
Ufuker onderschept slim de pass. Ufuker passt de bal in één keer door. Pavlin probeert naar een medespeler te passen. Garić rent richting de bal. Garić schiet op doel. Bokšić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gračar kan de bal niet met de borst controleren. De bal raakt de paal. Bokšić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Likos 21%, NK Crvena Banana 79%.
Likos - NK Crvena Banana 4:0

46e minuut.
Ivaldi met een snelle inworp. Klungelig pakt Džerov de bal. Džerov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Škegro de bal. Škegro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Garić krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bokšić met een sublieme pass. van Oostrum kopt de bal weg. Garić is nu in balbezit. Garić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Škegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Škegro passt de bal in één keer door. Garić rent richting de bal. Garić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bokšić trapt de bal weg. van Oostrum kopt de bal weg. Škegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Škegro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Ufuker onderschept slim de pass. Ufuker passt de bal zonder na te denken. Ivaldi met een sublieme pass. Škegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Škegro schiet op doel. Bokšić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Garić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Likos - NK Crvena Banana 5:0

59e minuut.
Gilbert geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vujica de bal. Ivaldi probeert naar een medespeler te passen. Garić is nu in balbezit. Garić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Likos - NK Crvena Banana 6:0

62e minuut.
Bokšić trapt de bal weg van het doel. Ufuker kopt de bal weg. Gračar bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić is nu in balbezit. Garić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
van Oostrum rent richting de bal. Ufuker is nu in balbezit. Ufuker geeft een lange en hoge pass. Pavlin rent richting de bal. Pavlin geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Ufuker bereikt de bal nog maar net als eerste. Ufuker geeft de bal voor. Škegro rent richting de bal. Škegro haalt uit met een fantastische trap. Garić is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Ufuker controleert de bal met de borst. Ufuker geeft een hoge lob. Kenjić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pavlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlin geeft de bal voor. Bokšić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Likos - NK Crvena Banana 7:0

83e minuut.
Kenjić is nu in balbezit. Garić onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Litrić. Litrić krijgt een gele kaart. Garić wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Garić kan niet meer verder spelen. Citko komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Citko rent richting de bal. Citko draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Kenjić de bal. Škegro rent richting de bal. Škegro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Likos - NK Crvena Banana 8:0

85e minuut.
Norac probeert naar een medespeler te passen. Ćurić heeft problemen om de bal te vangen. Škegro is nu in balbezit. Škegro schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Daar is Vujica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Škegro rent richting de bal. Škegro passt de bal zonder na te denken. Citko is nu in balbezit. Citko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Likos 13%, NK Crvena Banana 87%.
Likos - NK Crvena Banana 8:0