Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NikoGamesBL NK Zagreb 041
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 18
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Buljevački kan de bal niet met de borst controleren. Kozlica probeert naar een medespeler te passen. Raco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikić onderschept slim de pass. Bikić draait met de bal, schiet en ... Duljaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NikoGamesBL 56%, NK Zagreb 041 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NikoGamesBL - NK Zagreb 041 0:0

53e minuut.
Hrastinski geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kajin de bal onder controle te krijgen. Kajin met een sublieme pass. Smoljo bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoljo haalt uit met een fantastische trap. Duljaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Brkić rent richting de bal. Kozlica onderschept slim de pass. Kozlica passt de bal in één keer door. Smoljo is nu in balbezit. Smoljo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Maltar geeft de bal voor. Inworp. Novalija met de inworp. Hrvelj is nu in balbezit. Hrvelj draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Šimunac met de inworp. Smoljo kan de bal niet met de borst controleren. Ružić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Smoljo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Smoljo neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
NikoGamesBL - NK Zagreb 041 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NikoGamesBL 58%, NK Zagreb 041 42%.
NikoGamesBL - NK Zagreb 041 0:1