Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Andreej FC Nk Vranduk
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.5
hopeless Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Opanak heeft problemen om de bal te vangen. Opanak geeft de bal voor. Bliznaković kopt de bal weg. Podravec heeft problemen om de bal te vangen. Podravec draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Burek is nu in balbezit. Bliznaković verovert de bal door een tackle van achteren. Bliznaković speelt de bal door. Podravec rent richting de bal. Podravec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Bliznaković passt de bal zonder na te denken. Podravec rent richting de bal. Batica begaat een overtreding. Batica krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Čobić rent richting de bal. Čobić geeft een hoge lob. Pokrajčić speelt de bal door. Vican rent richting de bal. Vican draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Andreej FC - Nk Vranduk 0:1

41e minuut.
Crnalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Burek speelt de bal door. Bliznaković is nu in balbezit. Podravec is nu in balbezit. Podravec schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Andreej FC - Nk Vranduk 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andreej FC 33%, Nk Vranduk 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Andreej FC - Nk Vranduk 1:1

55e minuut.
Masnov passt de bal zonder na te denken. Bliznaković rent richting de bal. Bliznaković probeert naar een medespeler te passen. Podravec rent richting de bal. Podravec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Crnalić is nu in balbezit. Crnalić passt de bal zonder na te denken. Daar is Černokus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vican bereikt de bal nog maar net als eerste. Vican schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ferčec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andreej FC 39%, Nk Vranduk 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Andreej FC - Nk Vranduk 1:1