Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nk Vranduk Andreej FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 14.5
waardeloos Schieten hopeloos
waardeloos Passen hopeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Banić passt de bal met de wreef. Vican rent richting de bal. Crnalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vican verovert de bal door een tackle van achteren. Vican schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Bliznaković is nu in balbezit. Novalija tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bliznaković is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Samukić met een snel genomen vrije trap. Podravec springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vranduk - Andreej FC 0:1

10e minuut.
Crnalić kopt de bal weg. Burek heeft problemen om de bal te vangen. Bliznaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Bliznaković haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Novalija de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Masnov zal de hoekschop nemen. Podravec krijgt zijn hoofd ertegen. Batica onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kljajić is nu in balbezit. Jerkić begaat een overtreding. Kljajić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Crnalić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Novalija bereikt de bal nog maar net als eerste. Novalija passt de bal met de wreef. Daar is Stipišić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vranduk - Andreej FC 0:2

33e minuut.
Prelas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cordaš met een snelle inworp. Bliznaković rent richting de bal. Bliznaković geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Crnalić is nu in balbezit. Crnalić geeft een lange en hoge pass. Čobić probeert de bal aan de voet te houden. Podravec rent richting de bal. Podravec draait met de bal, schiet en ... Stipišić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nk Vranduk 57%, Andreej FC 43%.
Nk Vranduk - Andreej FC 0:2

73e minuut.
Banić geeft een hoge lob. Jerkić is nu in balbezit. Jerkić passt de bal zonder na te denken. Vican is nu in balbezit. Vican haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vranduk - Andreej FC 1:2

75e minuut.
Banić geeft de bal voor. Aranitović kopt de bal weg. Samukić probeert de bal aan de voet te houden. Vican is nu in balbezit. Vican schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nk Vranduk - Andreej FC 2:2

77e minuut.
Prelas verovert de bal door een tackle van achteren. Prelas geeft een hoge lob. Samukić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Banić is nu in balbezit. Banić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Ferčec trapt de bal weg van het doel. Cordaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Petri is nu in balbezit. Cordaš verovert de bal door een tackle van achteren. Cordaš geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nk Vranduk 46%, Andreej FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nk Vranduk - Andreej FC 2:2