Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Bijenik NK Crvena Banana
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Litrić heeft problemen om de bal te vangen. Litrić passt de bal zonder na te denken. Ćurić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćurić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Bijenik - NK Crvena Banana 0:1

26e minuut.
Kuljanović geeft een lange en hoge pass. Litrić is nu in balbezit. Jurov onderschept slim de pass. Jurov draait met de bal, schiet en ... Bokšić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NK Bijenik - NK Crvena Banana 1:1

37e minuut.
Vujica is nu in balbezit. Vujica geeft de bal voor. Ćurić is nu in balbezit. Ćurić haalt uit met een fantastische trap. Maurin kopt de bal weg. Mikolčević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Bijenik 60%, NK Crvena Banana 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NK Bijenik - NK Crvena Banana 1:1

59e minuut.
Grbeš geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šukalo met de inworp. Badurina is nu in balbezit. Badurina draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
NK Bijenik - NK Crvena Banana 2:1

64e minuut.
Litrić is nu in balbezit. Litrić geeft een lange en hoge pass. Šukalo probeert de bal aan de voet te houden. Kuljanović rent richting de bal. Kuljanović geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Kuljanović is nu in balbezit. Kuljanović met een sublieme pass. Jurov is nu in balbezit. Badurina rent richting de bal. Badurina haalt uit met een fantastische trap. Bokšić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Bijenik 46%, NK Crvena Banana 54%.
NK Bijenik - NK Crvena Banana 2:1