Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Crvena Banana NK Bijenik
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 22.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Klungelig pakt Ćurić de bal. Despenić rent richting de bal. Ćurić onderschept slim de pass. Ćurić draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Maurin de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Litrić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šukalo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Badurina is nu in balbezit. Badurina schiet op doel. Paal! Bokšić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Crvena Banana - NK Bijenik 0:1

29e minuut.
Kenjić geeft een lange en hoge pass. Apovnik kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Maurin de bal onder controle te krijgen. Ćurić rent richting de bal. Ćurić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Grbeš met een sublieme pass. Ireiz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kuljanović probeert naar een medespeler te passen. Jurov rent richting de bal. Jurov draait met de bal, schiet en ... Bokšić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Crvena Banana - NK Bijenik 0:2

37e minuut.
Maurin passt de bal in één keer door. Kukalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukalo passt de bal in één keer door. Jurov is nu in balbezit. Jurov schiet op doel. Paal! Bokšić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Crvena Banana 56%, NK Bijenik 44%.
NK Crvena Banana - NK Bijenik 0:2

58e minuut.
Kukalo probeert naar een medespeler te passen. Jurov rent richting de bal. Jurov passt de bal zonder na te denken. Badurina bereikt de bal nog maar net als eerste. Badurina schiet op doel. Bokšić bokst de bal weg.

65e minuut.
Kenjić geeft een lange en hoge pass. Maurin heeft problemen om de bal te vangen. Ćurić rent richting de bal. Ćurić draait met de bal, schiet en ... Mikolčević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Crvena Banana - NK Bijenik 1:2

65e minuut.
Jurov met een sublieme pass. Badurina rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ćurić. Ćurić krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Litrić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šukalo met een snelle inworp. Badurina is nu in balbezit. Badurina geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Norac kan de bal niet met de borst controleren. Maurin met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ireiz neemt de hoekschop. Ćurić krijgt zijn hoofd ertegen. Mikolčević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Crvena Banana 48%, NK Bijenik 52%.
NK Crvena Banana - NK Bijenik 1:2