Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-05 19:42
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.11 [del]
  • Stadion: Kancel
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 23000
NK Upisničar Troops of Doom
opaca Tactiek RustInPeace
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 6
38.8 gemiddelde waardering 42.3
redelijk Schieten solide
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Deijkers controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Namor neemt vlug de vrije trap. Baburić rent richting de bal. Baburić haalt uit met een fantastische trap. Rogulja maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - Troops of Doom 1:0

18e minuut.
Čorak geeft de bal voor. Pecikoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecikoza passt de bal met de wreef. Deijkers bereikt de bal nog maar net als eerste. Deijkers schiet op doel. Granados verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Mrvoš rent richting de bal. Mrvoš passt de bal met de wreef. Daar is Baburić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baburić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Deijkers bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassibba is nu in balbezit. Deijkers is nu in balbezit. Deijkers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NK Upisničar - Troops of Doom 1:1

36e minuut.
Mrkobrad verovert de bal door een tackle van achteren. Mrkobrad met een sublieme pass. Andrieş is nu in balbezit. Deijkers onderschept slim de pass. Deijkers haalt uit met een fantastische trap. Granados kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cassibba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassibba draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huško met een snelle inworp. Mrvoš geeft de bal voor. Pecikoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecikoza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Čorak geeft de bal voor. Cassibba rent richting de bal. Andrieş onderschept slim de pass. Deijkers bereikt de bal nog maar net als eerste. Deijkers draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Cassibba is nu in balbezit. Pecikoza is nu in balbezit. Pecikoza speelt de bal door. Deijkers is nu in balbezit. Deijkers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - Troops of Doom 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Upisničar 59%, Troops of Doom 41%.
NK Upisničar - Troops of Doom 1:2

46e minuut.
Mrvoš passt de bal in één keer door. Pecikoza rent richting de bal. Pecikoza met een sublieme pass. Deijkers is nu in balbezit. Deijkers haalt uit met een fantastische trap. Granados kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Boury bereikt de bal nog maar net als eerste. Deijkers onderschept slim de pass. Deijkers passt de bal met de wreef. Pecikoza is nu in balbezit. Pecikoza draait met de bal, schiet en ... Granados bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - Troops of Doom 1:3

53e minuut.
Boury passt de bal met de wreef. Kótai bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecikoza rent richting de bal. Cassibba is nu in balbezit. Cassibba schiet op doel. Granados bokst de bal weg.

58e minuut.
Kótai passt de bal zonder na te denken. Andrieş heeft problemen om de bal te vangen. Mrkobrad met een sublieme pass. Baburić bereikt de bal nog maar net als eerste. Baburić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Arango probeert de bal aan de voet te houden. Čorak geeft de bal voor. Andrieş rent richting de bal. Deijkers onderschept slim de pass. Deijkers draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - Troops of Doom 1:4

66e minuut.
Inworp. Boury met de inworp. Arango is nu in balbezit. Baburić bereikt de bal nog maar net als eerste. Baburić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Boury komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Baburić krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - Troops of Doom 2:4

79e minuut.
Pecikoza kopt de bal weg. Mrvoš probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Andrieş de bal. Deijkers bereikt de bal nog maar net als eerste. Deijkers draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - Troops of Doom 2:5

83e minuut.
Arango probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Deijkers onderschept slim de pass. Deijkers schiet op doel. Granados maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Upisničar - Troops of Doom 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Upisničar 63%, Troops of Doom 37%.
NK Upisničar - Troops of Doom 2:6