Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
henka osijek NK Oborovo 74
Normal Tactiek 4-5-1
40% Balbezit 60%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 40
slecht Schieten redelijk
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen matig


10e minuut.
Hegedušić met de inworp. Muhar rent richting de bal. Kopić begaat een overtreding. Muhar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Muhar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Kruziński met een sublieme pass. Daar is Lamperski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hegedušić maakt een afschuwelijke overtreding. Hegedušić krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Abreu passt de bal zonder na te denken. Veroli rent richting de bal. Veroli geeft een lange en hoge pass. Plessis rent richting de bal. Plessis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
henka osijek - NK Oborovo 74 0:1

18e minuut.
Kopić rent richting de bal. Lamperski met een sublieme pass. Veroli speelt de bal door. Balcerzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcerzak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
henka osijek - NK Oborovo 74 0:2

22e minuut.
Kruziński controleert de bal met de borst. Abreu is nu in balbezit. Abreu passt de bal met de wreef. Balcerzak is nu in balbezit. Balcerzak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Daar is Brandstätter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuzman rent richting de bal. Dunin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dunin krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Muhar rent richting de bal. Veroli onderschept slim de pass. Veroli speelt de bal door. Lamperski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamperski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Balcerzak is nu in balbezit. Balcerzak draait met de bal, schiet en ... Jureša probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Plessis is nu in balbezit. Plessis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Hegedušić passt de bal in één keer door. Plessis is nu in balbezit. Plessis passt de bal met de wreef. Balcerzak rent richting de bal. Balcerzak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
henka osijek - NK Oborovo 74 0:3

38e minuut.
Treven probeert naar een medespeler te passen. Lamperski is nu in balbezit. Lamperski met een sublieme pass. Balcerzak is nu in balbezit. Balcerzak schiet op doel. Bujas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

42e minuut.
Abreu is nu in balbezit. Abreu passt de bal met de wreef. Balcerzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcerzak schiet op doel. Bujas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Motl rent richting de bal. Kruziński onderschept slim de pass. Kruziński schiet op doel. Bujas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
henka osijek - NK Oborovo 74 0:4

44e minuut.
Veroli bereikt de bal nog maar net als eerste. Veroli geeft de bal voor. Plessis probeert naar een medespeler te passen. Kruziński rent richting de bal. Kruziński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: henka osijek 76%, NK Oborovo 74 24%.
henka osijek - NK Oborovo 74 0:4

64e minuut.
Spajić is nu in balbezit. Veroli onderschept slim de pass. Veroli speelt de bal door. Balcerzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcerzak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Kruziński rent richting de bal. Lamperski rent richting de bal. Lamperski passt de bal met de wreef. Balcerzak heeft problemen om de bal te vangen. Balcerzak draait met de bal, schiet en ... Bujas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
henka osijek - NK Oborovo 74 0:5

71e minuut.
Balcerzak passt de bal met de wreef. Veroli is nu in balbezit. Veroli passt de bal in één keer door. Lamperski is nu in balbezit. Lamperski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Kruziński rent richting de bal. Plessis is nu in balbezit. Plessis passt de bal zonder na te denken. Balcerzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcerzak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
henka osijek - NK Oborovo 74 0:6

75e minuut.
Kopić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopić geeft een lange en hoge pass. Balcerzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruziński rent richting de bal. Kruziński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Kopić onderschept slim de pass. Kopić geeft een hoge lob. Kruziński kopt de bal weg. Daar is Balcerzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balcerzak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Veroli heeft problemen om de bal te vangen. Veroli met een sublieme pass. Kruziński is nu in balbezit. Balcerzak is nu in balbezit. Balcerzak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Lamperski geeft de bal voor. Plessis bereikt de bal nog maar net als eerste. Plessis passt de bal met de wreef. Kruziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruziński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: henka osijek 83%, NK Oborovo 74 17%.
henka osijek - NK Oborovo 74 0:6