Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real madrid 2015 Blue Lion
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 15.7
zwak Schieten hopeloos
waardeloos Passen hopeloos
slecht Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Vrdoljak neemt de hoekschop. Daar is Presečki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vala is nu in balbezit. Vala schiet op doel. Belančić probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Boghetta is nu in balbezit. Didov is nu in balbezit. Didov passt de bal in één keer door. Vidačak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidačak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Kučera is nu in balbezit. Kučera passt de bal in één keer door. Mačkić rent richting de bal. Vala bereikt de bal nog maar net als eerste. Vala draait met de bal, schiet en ... Peleško kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Belančić passt de bal zonder na te denken. Mačkić is nu in balbezit. Kučera onderschept slim de pass. Vala bereikt de bal nog maar net als eerste. Vala schiet op doel. Peleško kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Didov passt de bal in één keer door. Kučera rent richting de bal. Kučera met een sublieme pass. Mačkić rent richting de bal. Mačkić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real madrid 2015 - Blue Lion 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madrid 2015 52%, Blue Lion 48%.
real madrid 2015 - Blue Lion 0:1

54e minuut.
Presečki heeft problemen om de bal te vangen. Ivosić onderschept slim de pass. Ivosić speelt de bal door. Vidačak rent richting de bal. Vidačak draait met de bal, schiet en ... Jerolimov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Didov probeert naar een medespeler te passen. Mačkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Todorović verovert de bal door een tackle van achteren. Vala verovert de bal door een tackle van achteren. Vala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real madrid 2015 - Blue Lion 0:2

64e minuut.
Dalmata geeft een lange en hoge pass. Inworp. Panović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ivosić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivosić geeft een hoge lob. Jerolimov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
real madrid 2015 - Blue Lion 1:2

78e minuut.
Raljević kopt de bal weg. Presečki controleert de bal met de borst. Presečki probeert naar een medespeler te passen. Mačkić is nu in balbezit. Mačkić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madrid 2015 57%, Blue Lion 43%.
real madrid 2015 - Blue Lion 1:2